Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου «Αρίσταρχος ο Σάμιος» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην Κοπή της Πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου «Αρίσταρχος ο Σάμιος» το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στο εστιατόριο Ζυγός στον Άγιο Κωνσταντίνο. Την εκδήλωση άνοιξε ο Εφημέριος του χωριού Πατέρας Νεκτάριος Τζαφέρης όπου ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου, ακολούθησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δ. Σίδερης εκφράζοντας την ικανοποίηση του Δ.Σ. για την πλούσια και επιτυχημένη δράση του Συλλόγου.
Ευχαρίστησε τα μέλη του χορευτικού και την Χοροδιδάσκαλο κα Ελένη Παντελούκα που παρότι είναι νεοσύστατο συμμετέχουν ενεργά στα Πολιτιστικά Δρώμενα εντός Ελλάδος και στο Εξωτερικό απ’ όπου δέχονται και προσκλήσεις συμμετοχής. Ευχαρίστησε επίσης την κ. Μαίρη Τζογανάκη για τις δραστηριότητες της ομάδας πλεκτικής του Συλλόγου καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία και την εθελοντική προσφορά για το καλό του χωριού και του Νησιού μας.
Τέλος απονεμήθηκε Τιμητική Πλακέτα στον κ. Αντρέα Καλίτση για την δημιουργία του Συλλόγου και την συνεισφορά του σε αυτόν. Ακολούθησαν χοροί από τρεις χορευτικές ομάδες του Συλλόγου όπου παρουσίασαν χορούς από τη Σάμο, τη Σαμοθράκη και την Θράκη. Όλοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας με την Ορχήστρα του κ. Μαυρίκη.
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Επίσκεψη και δωρεά στον δήμο Αν. Σάμου από εκπροσώπους και ερευνητές του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος

Επίσκεψη και δωρεά στον δήμο Αν. Σάμου από εκπροσώπους και ερευνητές του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχθηκε χθες ο Δήμαρχος, Γεώργιος Στάντζος τον Ακαδημαϊκό, Καθηγητή Φυσικών Καταστροφών και Διευθυντή των σχολείων του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Κολλέγιο

Περισσότερα »
Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στη Σάμο και προώθηση των εργασιών αποκατάστασης

Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στη Σάμο και προώθηση των εργασιών αποκατάστασης

Τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021, επισκέφθηκε τη Σάμο κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Γενικό

Περισσότερα »