Ο Δημοτικός συνδυασμός «Ανατροπή» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία πολλών φίλων του

Η «Ανατροπή» επισκέφθηκε τα Σκουραίικα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο «Σάμος» και παρουσία πάνω από 140 ατόμων περίπου (καθήμενοι και όρθιοι) πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού συνδυασμού «Ανατροπή».

Ο επικεφαλής του Δημοτικού συνδυασμού κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου έκανε το καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους. Αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Δημοτικού συνδυασμού σε λίγα λεπτά λέγοντας:

00AnatropiPita02

 

«Οι αρχές μας είναι ίδιες, δεν έχουν αλλάξει. Είμαστε ακομμάτιστοι, είμαστε ανεξάρτητοι κι αυτό σημαίνει ότι δεν βλέπουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση ότι έχει σχέση με κόμματα. Μας νοιάζει ο τόπος μας , το νησί μας, η Σάμος μας.

Από το 2014, επισκεπτόμαστε, όλα τα χωριά, όλες τις κοινότητες μικρές και μεγάλες και αυτό σημαίνει ότι θέλουμε να ξέρουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας.

Εάν δεν αλλάξει κάτι στα χωριά, ως προς την ποιότητα ζωής, τότε αυτά θα ερημώσουν. Είναι τραγικά τα νούμερα… Απειλούνται με ερήμωση.

00AnatropiPita03

Προβλήματα στην ύδρευση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις, δεν έχει φτιαχτεί κάποιος καινούργιος παιδικός σταθμός. Δυστυχώς με λύπη ακούμε τους νέους που λένε.. Άντε να τελειώσω το Λύκειο και να φύγω από τη Σάμο. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Τα κονδύλια πρέπει να μοιράζονται εξίσου στις μικρές κοινότητες, απλά για να φαίνεται ότι κάτι γίνεται.

00AnatropiPita04

Προβλήματα πολλά και στην πρωτεύουσα, με το μεταναστευτικό το μεγαλύτερο, οι τοπικοί άρχοντες τραβούν το δικό τους δρόμο και φαίνεται ότι δεν θέλουν να συμβάλλουν και αυτοί στη λύση του προβλήματος.

Πλησιάζουν οι εκλογές του Μαϊου, η «Ανατροπή» είναι εδώ, έχουμε ιδέες και σας θέλουμε μαζί μας ώστε η ψήφος σας να μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας», κατέληξε καταχειροκροτούμενους ο κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

00AnatropiPita05

00AnatropiPita06

00AnatropiPita07

00VKDMarket

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σύλληψη αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Σύλληψη αλλοδαπού, για τ’ αδικήματα της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της απειλής, καθώς για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη την Πέμπτη (15/10) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της πρόκλησης σωματικής βλάβης

Περισσότερα »
Τους ζητήθηκε η αποστολή φωτογραφιών μέσω Viber κατά τη διάρκεια μικτών εξορμήσεων. Κοινή Ανακοίνωση - Καταγγελία Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, Χίου & Λέσβου

Σύλληψη αλλοδαπού στο Καρλόβασι για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της βίας κατά υπαλλήλων

Συνελήφθη, σήμερα Παρασκευή (16/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβάσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής

Περισσότερα »