Ο Δήμος Σάμου στη διεθνή έκθεση τουρισμού «PANORAMA» στη Σουηδία 16-18 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δήμος Σάμου συμμετέχει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη διεθνή έκθεση τουρισμού «PANORAMA» που πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 18 Φεβρουαρίου στη Σουηδία.

Η έκθεση αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός για τις Σκανδιναβικές Χώρες και η Σάμος θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά για να προβάλει το τόπο μας ως τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας.

Στα πλαίσια της διεθνής έκθεσης, διοργανώνεται από τις Σκανδιναβικές Χώρες, την North Events και την Design Ambassador διαγωνισμός για την βράβευση καλύτερου τουριστικού προορισμού στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Σάμου.

Ο διαγωνισμός αφορά τους ωραιότερους Προορισμούς στην Ευρώπη με στόχο τη δημιουργία κινήτρων επισκεψιμότητας στο Σκανδιναβικό κοινό.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τις Σκανδιναβικές Χώρες θα ξεκινήσει στις 30 Νοεμβρίου με χορηγούς επικοινωνίας τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης τουρισμού της Σουηδίας, της Δανίας και της Νορβηγίας.

Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν τη Σαμιακή Υποψηφιότητα προσκομίζοντας φωτογραφίες του τόπου μας. Οι φωτογραφίες θα κριθούν από επιτροπή της διοργανώτριας εταιρείας και η καλύτερη θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό εκπροσωπώντας τη Σάμο.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τις φωτογραφίες τους στο email: dimvath@otenet.gr είτε στη επίσημη σελίδα του Δήμου στο Facebook : Δήμος Σάμου – Municipality of Samos.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου και ταρακούνησε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά

Περισσότερα »
Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου 4, δηλαδή στο «κόκκινο», ανεβαίνουν οι περιφερειακές ενότητες Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ροδόπη, ανακοίνωσε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή

Περισσότερα »