Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου μεταξύ των 6 Δήμων που συμμετέχουν στην εναρκτήρια συνάντηση του Ευρωπαϊκού Έργου «Living Streets and Citizen Engagement in local energy and climate projects»

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου μεταξύ των 6 Δήμων που συμμετέχουν στην εναρκτήρια συνάντηση του Ευρωπαϊκού Έργου «Living Streets and Citizen Engagement in local energy and climate projects»

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, στους 6 Δήμους – μέλη της Βιώσιμης Πόλης – που επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στην εναρκτήρια συνάντηση του Ευρωπαϊκού Έργου «Living Streets and Citizen Engagement in local energy and climate projects», η οποία θα λάβει χώρα στην πόλη Γάνδη του Βελγίου, από 25-27/02/2020.

Ο Δήμος μας θα εκπροσωπηθεί από τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Μητσό. Στη συνάντηση αυτή, στην οποία θα συμμετέχουν ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ο Δήμος Κορινθίων, ο Δήμος Φλώρινας και ο Δήμος Ερμιονίδας, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν από τους δημιουργούς του πρωτοποριακού αυτού έργου, ενώ θα αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας με αυτούς, προκειμένου να καταφέρουν να υλοποιήσουν επιτυχώς το εγχείρημα στην πόλη τους.

Το project αυτό επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους Δήμους να μετατρέψουν έναν δρόμο της πόλης τους σε ένα βιώσιμο μέρος που πάντα ονειρεύονταν.

Να σημειώσουμε ότι το κόστος του ταξιδιού θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ».

000VKDMARKET111

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο Μουτζούρης με τα λόγια. Εμείς προχωράμε σε πράξεις και καλούμε σε συστράτευση

Συμπαράταξη Πολιτών: Ενίσχυση των επιχειρήσεων λόγω πανδημίας

Αύξηση Προϋπολογισμού της Δράσης  ‘’Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου’’ κ.Περιφερειάρχη , αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές

Περισσότερα »
Παρεμβάσεις της ΛΑΣ Ανατολικής Σάμου για τη νέα σχολική χρονιά και Μεσόγειο

Ερωτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πορεία της μελισσοκομίας

Κ. Αντιπεριφερειάρχη Το τελευταίο διάστημα οι μελισσοκόμοι της Σάμου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τον περασμένο Μάιο, γεγονός πού δεν επέτρεψε

Περισσότερα »