Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Φωτάκης στη Σάμο

Τη Σάμο θα επισκεφθεί ο Αν. Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Φωτάκης. Ο κ. Φωτάκης είναι ο αρμόδιος Υπουργός για την Έρευνα και την Καινοτομία. Τον Αν. Υπουργό θα συνοδεύει ο Βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης.

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Σάμο θα συναντηθεί με φορείς, ενώ θα γίνουν δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις με σκοπό την πληροφόρηση των συμπολιτών μας, για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Σάμου, της Ικαρίας, των Φούρνων μέσα από την έρευνα, την τεχνολογία και την καινοτομία καθώς και για τα Περιφερειακά Συμβούλια Έρευνας και Καινοτομίας τα οποία έχουν θεσμοθετηθεί και μπορούν να λειτουργήσουν ως μοχλός ανάπτυξης για την τοπική κοινωνία στο νέο διεθνές οικονομικό και αναπτυξιακό περιβάλλον.

Την Πέμπτη 15-3-2018 θα πραγματοποιηθεί ομιλία και ενημέρωση στο ξενοδοχείο ΣΑΜΟΣ, στη Σάμο, με θέμα: «Έρευνα, καινοτομία και οικονομία της γνώσης”, και ώρα 19.30.

Την Παρασκευή 16-3-2018 ο Αν. Υπουργός θα επισκεφθεί το Καρλόβασι και θα πραγματοποιηθεί ομιλία-ενημέρωση με θέμα: «Δυνατότητες και Ευκαιρίες για Έρευνα στα ΑΕΙ» ώρα 12.00, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβασίων, μετά από πρόσκληση της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Επίσης την Πέμπτη (15/03) ο κ. Κωνσταντίνος Φωτάκης θα συναντηθεί στις 17:30 με τον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο και την Παρασκευή (16/03) στις 09:00 με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο Μουτζούρης με τα λόγια. Εμείς προχωράμε σε πράξεις και καλούμε σε συστράτευση

Συμπαράταξη Πολιτών: Ενίσχυση των επιχειρήσεων λόγω πανδημίας

Αύξηση Προϋπολογισμού της Δράσης  ‘’Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου’’ κ.Περιφερειάρχη , αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές

Περισσότερα »
Παρεμβάσεις της ΛΑΣ Ανατολικής Σάμου για τη νέα σχολική χρονιά και Μεσόγειο

Ερωτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πορεία της μελισσοκομίας

Κ. Αντιπεριφερειάρχη Το τελευταίο διάστημα οι μελισσοκόμοι της Σάμου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τον περασμένο Μάιο, γεγονός πού δεν επέτρεψε

Περισσότερα »