Νίκος Στεφανής: Όταν εμείς λέγαμε ότι η Σάμος έχει πρόβλημα με το μεταναστευτικό, κανείς από τους κυβερνώντες και ο βουλευτής δεν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Νικόλαος Α. Στεφανής πρώην Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Σάμου, Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Σάμου.

Ο κ. Στεφανής σε απάντησή του προς τον βουλευτή Σάμου κ. Σεβαστάκη για την επίμαχη επιστολή του, δήλωσε πως:

«Κύριε Βουλευτά δυστυχώς έχετε αποτύχει σε όλους τους τομείς και πλέον είναι πολύ αργά για να διορθώσετε τα λάθη σας. Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα, δεν θα χάσουμε ούτε μία ημέρα να σας το υπενθυμίζουμε».

«Ο κ. Σεβαστάκης και η κυβέρνηση, ήρθαν λίγο πριν τις εκλογές και θυμηθήκανε πως η Σάμος έχει πρόβλημα. Θυμήθηκε να στείλει επιστολές, προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να δημιουργήσει εντυπώσεις για το δικό του συμφέρον. Όταν εμείς φωνάζαμε και λέγαμε ότι η Σάμος έχει πρόβλημα, κανείς από τους κυβερνώντες και ο βουλευτής δεν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Επειδή ο βουλευτής είναι εκπρόσωπος όλης της Σάμου, έπρεπε να είχε πάρει πιο καλές αποφάσεις, πιο σωστές κινήσεις έτσι ώστε να δημιουργεί πιο καλές συνθήκες και για τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ, αλλά προπάντων για τους Σαμιώτες».

Όπως τόνισε ο κ. Στεφανής η επιστολή του βουλευτή είχε ημερομηνία μιας ημέρας πριν από την πανσαμιακή απεργία.

Για τη διάσπαση των δήμων, ο κ. Στεφανής δε νομίζει ότι θα πάρει σάρκα και οστά αυτή τη στιγμή, διότι η κυβέρνηση δεν είναι έτοιμη να προβεί σε τέτοιες ενέργειες. Ενώ και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να εξεταστεί με ηρεμία και σύνεση στο μέλλον.

Ο κ. Σεβαστάκης, θα πρέπει να καταλάβει πως την επόμενη ημέρα των εκλογών θα είναι στην αντιπολίτευση « και αυτός και η κυβέρνηση του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στεφανής.

Ως μέλος της επιτροπής της πανσαμιακής απεργίας, ανάφερε πως θα κλιμακωθούν οι αντιδράσεις, διότι η κυβέρνηση παρόλο που πήρε το μήνυμα από τους χιλιάδες σαμιώτες, δεν έχει κάνει καμία θετική κίνηση.

«Όλοι μαζί ενωμένοι, έξω από πολιτικές παρατάξεις, θα πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα, αφού οι κυβερνώντες δεν θέλουν να μας ακούσουν σωστά».

00AfisaVKD

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »