Νίκος Κατρακάζος: Ο ένας Δήμος δεν έφερε τ’ αποτελέσματα που έπρεπε

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος με αφορμή το σεμινάριο επιμόρφωσης μελισσοκόμων.

Γίνεται προσπάθεια με πρωτοβουλία της Π.Ε Σάμου για επιμόρφωση μελισσοκόμων, αλλά και τρόπους προώθησης των προϊόντων, ενώ θεωρείται μια πρωτοπόρα δράση με τεράστια οφέλη και θα διαρκέσει για έναν χρόνο.

Στο πολιτικό κομμάτι και σε σχέση με το σχετικό δημοσίευμα που τον έδειχνε να έχει την υποστήριξη της Ν.Δ, σύμφωνα με ενημέρωση που έχει από τα αρμόδια όργανα του κόμματος κ. Κατρακάζος θα έχει την υποστήριξη της Ν.Δ. αλλά όπως προσδοκεί θα έχει την υποστήριξη από κάθε πολιτικό φορέα και τον κόσμο.

Το θέμα, όπως ανέφερε, είναι σε αυτή την δύσκολη κατάσταση να υπάρχει οργάνωση, να μπει μπροστά η εμπειρία, ώστε να γίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η θέση του ως προς τη διάσπαση των δήμων αλλά και η ένωση τους παλιότερα σε έναν, έφερε αποτελέσματα που μπορούν πλέον να αξιολογηθούν. Κανείς, όπως είπε ο κ. Κατρακάζος, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η διάσπαση θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο. Είναι πολλά τα ζητήματα που θα πρέπει να διευκρινιστούν, όπως ότι θα υπάρχουν κοινά νομικά πρόσωπα για δύο χρόνια, όπως ειπώθηκε, πως θα εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση όλου αυτού του εγχειρήματος. Δεν υπάρχει θετική ή αρνητική απάντηση, αλλά ο ένας δήμος δεν έφερε τ’ αποτελέσματα που έπρεπε.

«Αν δεν υπάρξει σοβαρότητα, νηφαλιότητα και ειλικρίνεια σε αυτή τη διαδικασία, αυτός που θα την πληρώσει θα είναι πάλι ο τόπος μας και κανένας άλλος».

00AfisaVKD

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »