Νίκος Κατρακάζος: Ένα θαύμα και για μας

Με μια σύντομη δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, κάνει λόγο για την κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, ώστε οι αρμόδιοι ν’ εξετάσουν από κοντά τις συνθήκες διαβίωσης αυτών των ανθρώπων στα Hot Spot. Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου αναλυτικά αναφέρει:
«Ξαφνικά μάλλον έγινε θαύμα, βοήθησαν βέβαια και οι τελευταίες κακοκαιρίες. Έλληνες και Ευρωπαίοι «αξιωματούχοι»» ανακάλυψαν ότι οι δύσμοιροι οι μετανάστες που με ευθύνη των αξιωματούχων είναι εγκλωβισμένοι στα νησιά μας, και παρά τις εκατοντάδες των εκατομμυρίων που διακινήθηκαν, ζουν κάτω από τραγικές συνθήκες . Και να τα C130 και να τα ελικόπτερα και οι επισκέψεις…..
Αλήθεια πότε θα γίνει ένα ακόμη θαύμα να ανακαλύψουν επιτέλους πόσο δύσκολα ζούμε οι νησιώτες παλεύοντας μόνοι τις επιπτώσεις αυτού του μεγάλου προβλήματος; Πότε θα ακούσουν την φωνή αγωνίας των τοπικών κοινωνιών; πότε θα αφήσουν την αλαζονεία τους στην άκρη και θα κάνουν το καθήκον τους;»

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »