Νίκος Κατρακάζος: Ελπίζω η ετυμηγορία των συμπατριωτών μας να είναι ξεκάθαρη ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το ταχύτερο δυνατόν το δύσκολο έργο που μας περιμένει στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Στις 12:10 περίπου ο Αντιπεριφερειάρχης και Υποψήφιος Δήμαρχος με τον Συνδυασμό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟΣ» κ. Νίκος Κατρακάζος, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε εκλογικό τμήμα των Γυμνασίων πόλεως Σάμου. Εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος ο κ. Νίκος Κατρακάζος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Όπως όλοι οι πολίτες έτσι κι εγώ σήμερα άσκησα το εκλογικό μου καθήκον. Σήμερα είναι η μέρα που μιλάει ο λαός της Σάμου, ο λαός του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Θέλω να πω ότι η μεγάλη συμμετοχή που βλέπουμε σήμερα, δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το μέρος των Δημοτών σε όλη αυτή την προσπάθεια που όλοι κάνουμε για τον τόπο, να είναι δίπλα και αρωγοί.

00NikosKatrakazos01

Ελπίζω η ετυμηγορία των συμπατριωτών μας να είναι ξεκάθαρη ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το ταχύτερο δυνατόν το έργο, το δύσκολο έργο που μας περιμένει στο Δήμο Ανατολικής Σάμου».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »