Νίκος Κατρακάζος: «Είναι λυπηρό να βλέπεις κάποια σημεία στα οποία έχουμε μεγαλώσει, να γίνονται στέκια των οργανώσεων, των γνωστών Μ.Κ.Ο.»

Έναρξη την Τρίτη 24/09 των Τμημάτων Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Όλοι μαζί για τη Σάμο», κ. Νίκος Κατρακάζος.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του συνδυασμού, με θέματα τις εξελίξεις στην Αν. Σάμο και τις θέσεις που θα έχουν ως παράταξη. Ήταν η 1η διευρυμένη συνάντηση του συνδυασμού, για την οποία ο κ. Κατρακάζος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Κατρακάζος αναφέρθηκε και στο θέμα της λεγόμενης μη συνεργασίας του, απαντώντας έμμεσα στις κατηγορίες, «το πρώτο σημαντικό στοιχείο είναι, πως έχουμε νέα δεδομένα όσο αφορά τη Διοίκηση του Δήμου, υπήρξε συγχώνευση της παράταξης του κ. Σίμου με την παράταξη που εξέλεξε τον Δήμαρχο. Προφανέστατα υπάρχει μια σειρά ανθρώπων του 18% που θεωρώ πως πρέπει να νιώθουν εξαπατημένοι».

Η απορρόφηση είχε να κάνει με τις θέσεις και την εξουσία, ενώ το επόμενο διάστημα ο κ. Κατρακάζος προτίθεται να ζητήσει από όσους ένιωσαν ότι εξαπατήθηκαν, να πορευτούν μαζί τους.

Αυτό που τόνισε ο κ. Κατρακάζος είναι πως δεν μπορούν να τους κατηγορούν για μη συνεργασία καθώς, «δεν υπήρξε απολύτως καμία πρόταση συνεργασίας ή οτιδήποτε. Άρα πως είμαστε εμείς απολογούμενοι ότι δεν συνεργαζόμαστε;»

Θετική η χρηματοδότηση των δήμων, όμως θα πρέπει να γίνει από πλευράς Δήμου με μια τέτοια στρατηγική που θα έχει το μέγιστο αποτέλεσμα. Για τη συνάντηση του κ. Στάντζου με τον κ. Κουμουτσάκο και ο κ. Κατρακάζος ενημερώθηκε όπως είπε μέσα από δημοσίευμα, καθώς καμία Δημοτική παράταξη δεν ήταν ενήμερη. Δικαιολογημένη θεωρεί την αντίδραση του βουλευτή Σάμου κ. Στεφανάδη, αλλά τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει το ίδιο το Υπουργείο.

Για το ΚΥΤ ο κ. Κατρακάζος είπε πως «μία είναι η διεκδίκηση, άμεση μεταφορά των μεταναστών από το νησί μας, αποσυμφόρηση, μικρά σημεία καταγραφής, να κλείσει εδώ και τώρα το κέντρο στο Βαθύ».

Ένα φαινόμενο που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό είναι η ενοικίαση χώρων από ΜΚΟ και μάλιστα μακροχρόνια, όταν υποτίθεται ότι θα φύγει το ΚΥΤ από την πόλη της Σάμου. Ένα γεγονός, που όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρακάζος, θα πρέπει να μας προβληματίσει.

«Είναι λυπηρό να βλέπεις κάποια σημεία στα οποία έχουμε μεγαλώσει, να γίνονται στέκια των οργανώσεων, των γνωστών Μ.Κ.Ο.».

VKDMarketMegalo

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »