Νίκος Κατρακάζος: Μπείτε όλοι μπροστά κι εγώ θα είμαι πιο μπροστά από εσάς για να ορθοποδήσουμε σαν κοινωνία

O Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος στη σύντομη παρέμβασή του στην ομιλία του Ευρωβουλευτή κ. Νότη Μαριά στο αμφιθέατρο της ΠΕ Σάμου, τον καλωσόρισε, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν φίλο της Σάμου. Άλλωστε όπως είπε «σκεφτείτε αγαπητοί συμπατριώτες πόσους Ευρωβουλευτές είδατε στη Σάμο τους οποίους ψηφίσαμε από τα διάφορα κόμματα. Πρόκειται για έναν φίλο της Σάμου ο οποίος έχει έρθει πολλές φορές στο νησί και είναι πρόθυμος ν’ ακούσει αλλά και να βοηθήσει σε ότι του ζητήσουμε»

Συνεχίζοντας ο κ. Νίκος Κατρακάζος και αναφερόμενος στο θέμα της αποσυμφόρησης του HOT SPOT, αλλά και της φοίτησης των παιδιών μεταναστών είπε τα εξής:

«Όταν εμείς εδώ και πολύ καιρό μιλούσαμε για αποσυμφόρηση, για κάποιους ήμασταν οι ακραίοι, οι συντηρητικοί και ότι άλλο τέλος πάντων. Λέγαμε να πάρετε αυτούς τους ανθρώπους να τους πάτε στην ενδοχώρα για να ζήσουν σε ανθρώπινες συνθήκες…. Αν νομίζετε ότι εγώ μόνος μου θα βγω μπροστά για να διαμαρτυρηθώ κάνετε λάθος. Έχω την άποψη ότι τα μαθήματα θα πρέπει να γίνονται εντός των χώρων που διαμένουν αυτοί οι άνθρωποι και μάλιστα από προσωπικό που θα χρηματοδοτηθεί από άλλους πόρους και όχι από τους λιγοστούς που δεν φθάνουν για τα δικά μας σχολεία. Εγώ τι θέλω. Μπείτε όλοι μπροστά κι εγώ θα είμαι πιο μπροστά από εσάς για να ορθοποδήσουμε σαν κοινωνία. Την ανθρωπιά μας τη δείξαμε και με το παραπάνω και αυτοί που κάποτε μας έδιναν τα βραβεία ανθρωπιάς τώρα μας δείχνουν με το δάχτυλο και μας εκβιάζουν. Μπείτε όλοι μπροστά και να είστε σίγουροι ότι η Περιφέρεια θα κάνει το κάτι παραπάνω», καταχειροκροτούμενος από το κοινό που βρίσκονταν στον αμφιθέατρο για την παρακολούθηση της ομιλίας του κ. Νότη Μαριά.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »