Νέος Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου ο Ταξίαρχος κ. Αντώνιος Σαραντίδης

Έπειτα από τις κρίσεις των Αξιωματικών στην Ελληνική Αστυνομίας, αποφασίσθηκε όπως στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου ως Διευθυντής τοποθετηθεί ο νεοπροαχθείς Ταξίαρχος κ. Αντώνιος Σαραντίδης που μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε σε Υπηρεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα και αναμένεται στη Σάμο την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο μέχρι τώρα Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου κ. Δημήτριος Μαϊστρέλλης παραμένει ως Α΄Υποδιευθυντής, ενώ η κα Νίκη Βεργίνη ως Β΄Υποδιευθυντής.

Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου το παρακάτω συγχαρητήριο δελτίο τύπου για τους Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που υπηρετούν ή θα υπηρετήσουν στο Βόρειο Αιγαίο. Αναλυτικά:

«Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τον βοηθό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου κ. Κατσαρό Γεώργιο για την προαγωγή του στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή κατά τις ετήσιες τακτικές κρίσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και τύχη στην μετέπειτα σταδιοδρομία του.

Επίσης, καλωσορίζουμε τον Ταξίαρχο κ. Σαραντίδη Αντώνιο που τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου ως Διευθυντής και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αυγερινό Δημήτριο που επανέρχεται στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου. Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και υπομονή στην άσκηση των νέων καθηκόντων τους, έχοντας τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας.

Ακόμα, ευχόμαστε κάθε καλό στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κεβόπουλο Γεώργιο, ο όποιος τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής μετά από μακροχρόνια προσφορά στην κοινωνία της Χίου. Το αναγνωρισμένο έργο του στην προστασία του πολίτη και η σημαντική συνεισφορά του στην αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης είναι αδιαμφισβήτητα.

Niotis

Μετά το πέρας της διαδικασίας των τακτικών κρίσεων δε σημειώθηκαν αλλαγές στην ηγεσία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου. Ευχόμαστε στους Αξιωματικούς που κρίθηκαν ως ικανοί, να συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους με τον ίδιο ζήλο, με γνώμονα τη χρηστή Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και με σκοπό την επίτευξη του στόχου της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης του πολίτη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΥΚΟΣ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »