Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου ο Λυκούργος Ρούσσης

Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου ο Λυκούργος Ρούσσης

Μπαίνοντας πλέον στον τέταρτο χρόνο παραμονής μας στην δεύτερη εθνική κατηγορία , έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε μια ταυτότητα στον αθλητικό κόσμο της χώρας. Ένα κύριο στοιχείο της ομάδας που αναγνωρίζεται από όλους είναι η δύναμη που αντλούμε από την στήριξη του κόσμου της Σάμου, εντός και εκτός νησιού.

Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να κάνει ένα δώρο σε αυτούς που μας κρατάνε αυτά τα χρόνια ζωντανούς και πρωταγωνιστές. Στον κόσμο μας!!!

Ανακοινώνουμε λοιπόν την απόκτηση ενός αθλητή από την volley league που πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματά της Κηφισιάς, που δεν αποτελεί μόνο πολυτέλεια για την ομάδα μας, αλλά και κόσμημα για την κατηγορία που θα αγωνιστούμε. Αναφερόμαστε σε ένα πασαδόρο που για ότι αφορά το βιογραφικό του, θεωρούμε ότι τα λόγια είναι περιττά.

Λυκούργο Ρούσση, σε καλωσορίζουμε στο νησί μας.

00Groomers22

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο Μουτζούρης με τα λόγια. Εμείς προχωράμε σε πράξεις και καλούμε σε συστράτευση

Συμπαράταξη Πολιτών: Ενίσχυση των επιχειρήσεων λόγω πανδημίας

Αύξηση Προϋπολογισμού της Δράσης  ‘’Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου’’ κ.Περιφερειάρχη , αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές

Περισσότερα »
Παρεμβάσεις της ΛΑΣ Ανατολικής Σάμου για τη νέα σχολική χρονιά και Μεσόγειο

Ερωτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πορεία της μελισσοκομίας

Κ. Αντιπεριφερειάρχη Το τελευταίο διάστημα οι μελισσοκόμοι της Σάμου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τον περασμένο Μάιο, γεγονός πού δεν επέτρεψε

Περισσότερα »