Νέα αρχή για το Δήμο Δυτικής Σάμου

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Παρουσία αρκετού κόσμου, αιρετών, φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων συλλόγων από διάφορες περιοχές της Σάμου, ορκίστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου – Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιο στον αύλειο χώρο της Πορφυριάδας Σχολής η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Δυτικής Σάμου

Πρώτος ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης κι αμέσως μετά όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων με θρησκευτικό όρκο, ενώ αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι με πολιτικό όρκο, ορκίστηκαν οκτώ άτομα.

Μετά το τέλος της ορκομωσίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ευσέβιος δώρισε στον κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη μια εικόνα της Παναγίας, διαβεβαιώνοντας ο τελευταίος ότι θα τοποθετηθεί στο γραφείο του.

Βαθιά δημοκρατικά τα μηνύματα του κ. Λυμπέρη για τη νέα δημοτική περίοδο κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ενώ υπογράμμισε την αξία της συνεργασίας με κάθε παράταξη, αλλά και με τα αρμόδια πρόσωπα σε κάθε επίπεδο διοίκησης προς όφελος της Δυτική πλευράς του νησιού . 

Δίνοντας το στίγμα της πολιτικής του Δήμου για τη νέα δημοτική θητεία, ο κ. Λυμπέρης γνωστοποίησε τις προσθέσεις του, υποσχόμενος συνεργασία με όλους τους δημοτικούς συμβούλους της δυτικής πλευράς του νησιού.

00OrkomosiaDytikisSamoy01

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Βασίλης Κοσμάς (επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης) λέγοντας ότι ο συνδυασμός θα είναι η φωνή των εργαζομένων, δίνοντας σαφή προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των λαϊκών στρωμάτων.

Ο κ. Τάσος Καλατζής (νυν Αντιδήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας»), αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν στην περιοχή του Δήμου Δυτικής Σάμου, όπως και αυτά που πρόκειται να γίνουν, αλλά προτεραιότητα όπως είπε είναι «η αναπτυξιακή πορεία του νέου Δήμου».

Τέλος ο νέος Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης είπε ότι «με συνεχή δουλειά και επιμονή ο Δήμος πρέπει να βρει το δρόμο του και να μπει σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης», ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι η συνεργασία απ’ όλους είναι απαραίτητη γιατί η αγάπη απ’ όλους για τον τόπο θεωρείται δεδομένη.

00OrkomosiaDytikisSamoy02

Ο κ. Λυμπέρης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον τέως βουλευτή Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη για τις ενέργειές του ώστε να υπάρξουν δύο Δήμοι στη Σάμου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας για την βοήθεια που παρείχε στον ίδιο.

Στην τελετή ορκωμοσίας παρέστησαν ο τέως βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο Ταξίαρχος Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ κ. Δημήτρης Βακεντής, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Χριστόδουλος Σεβαστάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου κ. Δημήτρης Μαϊστρέλλης, ο Διευθυντής του ΑΤ Καρλοβάσου κ. Ανδρέας Βούβουνας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

00OrkomosiaDytikisSamoy03

Επίσης παρέστησαν ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλης Πανουράκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου κ. Κώστας Αμυρσώνης, ο Αντιδήμαρχος Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου, o Αντιδήμαρχος Μαραθοκάμπου κ. Μανώλης Ισιδώρου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Άννη Ανδρεάδου, κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης, κ. Νίκος Τριανταφύλλου κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ο νέος Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος, ο πρώην Δήμαρχος Σάμου κ. Στέλιος Θάνος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Σάμου κ. Γιάννης Μάρκου, ο πρόεδρος της ΕΟΔ (παράρτημα Σάμου) κ. Δημήτρης Καλατζής.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων, πραγματοποιήθηκαν στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων, πραγματοποιήθηκαν στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων ορισμένου χρόνου, πραγματοποιήθηκαν πρωινές ώρες σήμερα (29 Οκτωβρίου 2020) στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο. Ειδικότερα, στη Λέσβο ορκίστηκαν

Περισσότερα »
Αύξηση απορροφητικότητας κονδυλίων ΕΣΠΑ -  Άνοδος στην 7η από τις τελευταίες θέσεις η Π.Β.Α μέσα σε ένα χρόνο

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων λόγω COVID-19. 125,5€ ανά κάτοικο

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Π.Β.Α.) έχει προκηρύξει την δράση ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με

Περισσότερα »