Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου: Απονομές διπλωμάτων ναυαγοσωστικής

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομών των διπλωμάτων στους νέους ναυαγωσώστες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

00Naok02

Η τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα του Ναυταθλητικού ομίλου στο λιμάνι Καρλοβάσου. Η συμμετοχή του κόσμου μεγάλη όπως και ο ενθουσιασμός. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος 79 ΑΔΤΕ κ. Κουρής, ο Φρούραρχος Δυτικής Σάμου κ. Στεφάνου, διοικητές μονάδων, ο διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου Καρλοβάσου, ο Αντιδήμαρχος κ. Καλατζής, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Ανδρεάδου και ο πρόεδρος Δημοτικής ενότητας Καρλοβασίων κ. Μαθιός. Ιδιαίτερη τιμή για όλους η παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ναυαγωσωστικής Ακαδημίας κ. Γιοβανίδη που ήρθε στη Σάμο για λίγες ώρες, ειδικά για την εκδήλωση.

00Naok03

Ο Πρόεδρος κ. Αϊδίνης τόνισε ότι αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με την ΕΝΑΚ θα συνεχιστούν σε ετήσια βάση ξεκινώντας από την ερχόμενη άνοιξη.

00Naok04

Ευχαριστούμε την 79 ΑΔΤΕ για την άψογη όπως πάντα συνεργασία με τον ΝΑΟΚ, το ξενοδοχείο ΑΝΕΜΑ για την παραχώρηση της πισίνας, το catering ΑΝΘΕΜΙΣ, το εστιατόριο ΑΝΘΕΜΟΥΣΑ και όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση όλων των παραπάνω.

Το Δ.Σ του ΝΑΟΚ

00Naok05

00Naok06

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα