Μουσική Παρέα Σάμου και κοινό τραγούδησαν για τον «Έρωτα»

Μια εξαιρετική παράσταση παρακολούθησαν όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την Κυριακή βράδυ (18/02).

Εκεί όπου έντεκα μέλη της Μουσικής Παρέας Σάμου, ξεδίπλωσαν τις μουσικές και φωνητικές τους αρετές και «κατάφεραν» πολλές φορές το κοινό να γίνει ένα μαζί τους, ερμηνεύοντας τραγούδια φορτωμένα με αναμνήσεις, που άντεξαν στο χρόνο και χαρίζουν κέφι αλλά και νοσταλγία για κάποιες διαφορετικές στιγμές του παρελθόντος μέχρι σήμερα.

00Moupasa02

«Φουρτούνιασε ο έρωτας», σε μια παράσταση όπου ακούστηκαν λαϊκά, έντεχνα, ρεμπέτικα και ελαφρά τραγούδια με επίκεντρο τον έρωτα. Και από τα ωραία σημεία της βραδιάς, οι διάλογοι και τ’ ανέκδοτα της Μουσικής Παρέας Σάμου, που έκαναν την ανάλογη πάσα στο τραγούδι ή τα τραγούδια που θ’ ακούγονταν.

Εκτός από τους φίλους της Μουσικής Παρέας Σάμου, την παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Σίμος.

Αλέξης Κομνηνός

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »