Μιχάλης Μητσός: Στείλαμε έγγραφο στη διοίκηση του ΚΥΤ να διατηρηθεί ο χώρος όπως τον έχουμε παραδώσει, χωρίς σκουπίδια

Μιχάλης Μητσός: Στείλαμε έγγραφο στη διοίκηση του ΚΥΤ να διατηρηθεί ο χώρος όπως τον έχουμε παραδώσει, χωρίς σκουπίδια

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Μιχάλης Μητσός.

Εργασίες καθαρισμού, από απορρίμματα, μπάζα και χόρτα παραπλεύρως της περιφερειακής οδού και των δυο κατευθύνσεων στην πόλη της Σάμου, πραγματοποίησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ανατολικής Σάμου προκειμένου να ευπρεπιστεί ο χώρος. Η απομάκρυνση του μεγάλου όγκου απορριμμάτων αποτελούσε επιτακτική ανάγκη για την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και της άσχημης αισθητικής που δημιουργούσε όλη αυτή η εικόνα.

00Skoupidia
Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, όπως ανακοίνωσε, θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις, όπου απαιτούνται, σε κάθε επίπεδο προκειμένου να ομαλοποιηθεί η εικόνα της πόλης.

«Έγινε επιχείρηση καθαριότητας γενικά σε όλο τον περιφερειακό δρόμο. Θα συνεχίζαμε και σήμερα (Πέμπτη), αλλά λόγω του καιρού δεν μπορέσαμε να το τελειώσουμε. Καθαρίσαμε όλα τα σημεία του δρόμου και εκεί που υπήρχε το μεγάλο πρόβλημα καθαρίσαμε με το γκρέιντερ τα απορρίμματα που υπήρχαν σε εκείνο το σημείο.

Εμείς φυσικά στείλαμε και έγγραφο στη διοίκηση του ΚΥΤ, στο οποίο είπαμε τι εργασίες έχουν γίνει και να φροντίσουν όσο γίνεται να διατηρηθεί ο χώρος όπως τον έχουμε παραδώσει, χωρίς σκουπίδια».

Για εντός του κέντρου, υπάρχει μια εταιρεία με σύμβαση για τον καθαρισμό, ενώ η διοίκηση του ΚΥΤ λέει πως ό,τι γίνεται εκτός περίφραξης δεν έχει καμία ευθύνη.

00Skoupidia03

Για το θέμα του βιολογικού καθαρισμού της πόλης, «όταν αναλάβαμε τον δήμο, βρήκαμε μια μελέτη που υπήρχε όσων αφορά τον σωλήνα που θα μπει μέσα στον υπάρχον, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τα σπασίματα. Καταφέραμε και αποδεσμεύσαμε το έργο αυτό που ήταν ενταγμένο μαζί με τα άλλα δύο υποέργα της Χώρας και των Μυτιληνιών.

Περιμένουμε την υπογραφή έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί από τον «ΦΙΛΟΔΗΜΟ». Καθημερινά πιέζουμε ώστε να πάρουμε την έγκριση και να προχωρήσουμε στην δημοπράτηση του έργου. Έγινε μια συνάντηση με όλους τους φορείς και βάλαμε κάτω το τι ακόμα προβλήματα υπάρχουν στο δίκτυο του βιολογικού. Έχουμε βρει κάποια σημεία που πρέπει να κάνουμε επέμβαση».

Ένα θέμα που θα θέσει ο κ. Μητσός στην ερχόμενη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου, είναι οι κακοτεχνίες που υπάρχουν στην παραλιακή οδό της Σάμου.      

00CharismaMikro  

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Δυάδα από την Basket League

Η προχθεσινή επιλογή με το Over του Ντίνου Μήτογλου επιβεβαιώθηκε με πολύ μεγάλη ευκολία, αφού έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων από τη δεύτερη περίοδο και

Περισσότερα »
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τον θάνατο του δικηγόρου Ιωάννη Χατζηθεοδώρου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τον θάνατο του δικηγόρου Ιωάννη Χατζηθεοδώρου

Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου, Δικηγόρου ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. Ο

Περισσότερα »