Μιχάλης Αγγελόπουλος για τους 48 συμβασιούχους του Δήμου Σάμου: «Είναι σημαντικό να ασκείται το ένδικο μέσο ώστε να είναι κατοχυρωμένοι όλοι»

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Μετά την ανακοίνωση του ΥΠ.ΜΕΤ.ΠΟΛ. κ. Βίτσα, για αποσυμφόρηση του νησιού τέλη Μαρτίου , όπως είπε ο κ. Δήμαρχος κατάλαβε πως δεν θα γίνει τίποτα. Ίσως γίνει μία κίνηση εντυπωσιασμού πριν τις εκλογές, η οποία θα έχει σχέση με την μεταφορά ενός ικανού αριθμού μεταναστών – προσφύγων, ενόψει και της τουριστικής περιόδου.

Θα γίνει προσπάθεια από το Δήμο, αν και δεν είναι αρμόδιος, για βελτίωση των συνθηκών των ανθρώπων που διαβιούν στο ΚΥΤ Σάμου, ώστε να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές και η δημόσια υγεία συνολικά.

«Μόνο η γενναία αποσυμφόρηση και η δημιουργία καταγραφής και μόνο, μπορεί να κλείσει το θέμα εκτός αστικού ιστού και να επιβάλλει μία άλλη διαδικασία».

Για τους 48 συμβασιούχους του Δήμου οι οποίοι δικαιώθηκαν από το δικαστήριο , ο Δήμος Σάμου ασκεί έφεση κατά αυτής της απόφασης. Δεν υπήρχε χρόνος για τη σύγκληση της οικονομικής επιτροπής, ενώ είναι σημαντικό να ασκείται το ένδικο μέσο ώστε να είναι κατοχυρωμένοι όλοι. Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος δέχεται μία καταιγίδα αγωγών κατά του, ενώ λόγω του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα της συγκεκριμένης υπόθεσης , θα υπάρχει συνεννόηση με τους εργαζομένους μόλις εξασφαλιστεί ότι το ποσό έρχεται και μπορούν ως Δήμος να πληρώσουν τις υποχρεώσεις.

Για το θέμα του Φ.Π.Α στα νησιά, στις 5 Απριλίου θα εκδικαστεί η υπόθεση, το αίτημα της αποσύνδεσης του μεταναστευτικού\προσφυγικού από το συντελεστή Φ.Π.Α, καθώς πρόκειται για προσβολή να συνδέεται ο άνθρωπος με ένα φορολογικό μέσο.

00CharismaMikro

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »