Μιχάλης Αγγελόπουλος: Εύχομαι το διακύβευμα αυτών των εκλογών, να οδηγήσει σε αποτελέσματα θετικά για την πατρίδα μας, θετικά για τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης, θετικά για την Ευρώπη

Λίγο μετά τις 11:40 της Κυριακής (26/05), προσήλθε στο Γενικό Λύκειο Σάμου και στο ανάλογο εκλογικό τμήμα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, για ν’ ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Κατά την έξοδό του, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Άσκησα συνολικά το εκλογικό μου δικαίωμα, ως ένας άνθρωπος του τόπου, ως άνθρωπος που υπηρετώ τα κοινά πολλά χρόνια. Εύχομαι στους αυτοδιοικητικούς, οι οποίοι είχαν την τόλμη, τη θέληση, την προτεραιότητα, να θέσουν υποψηφιότητα εδώ στο ακριτικό μας νησί, με τη μεγάλη πολιτιστική παράδοση.

Εύχομαι το διακύβευμα αυτών των εκλογών, να οδηγήσει σε αποτελέσματα θετικά για την πατρίδα μας, θετικά για τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης, θετικά για την Ευρώπη.

Δεν είναι μόνο ένα στοίχημα ποσοστών, είναι ποια Ευρώπη θέλουμε, ποια Ευρώπη ζητάμε, ουσιαστικά ποια πατρίδα υπηρετούμε, υπό την έννοια της πρόσκλησης που απευθύνω σε όλο τον κόσμο, να αφήσουμε το σύνδρομο και την πολιτική του ψαροντούφεκου και να αφιερωθούμε σε αυτό που μπορούμε να είμαστε, ένας συντηρητικός πολιτισμός της Ευρώπης.

00AggelopoulosEkloges02

Η Ευρώπη κλυδωνιζόμενη από πολλά προβλήματα, κινδυνεύει σήμερα από τα άκρα, δεν πολεμούμε τα άκρα, πολεμούμε τα αίτια που την προκαλούν. Σήμερα τη θεωρώ μια γιορτή της δημοκρατίας. Ζητώ τη στήριξη των συμπατριωτών, της Σάμου, των νησιών, των Φούρνων , της Ικαρίας, του Β. και Ν. Αιγαίου, για να μπορέσουμε να εκπροσωπήσουμε σωστά τη νησιωτική πολιτική και το χάρτη της νησιωτικότητας, με επιχειρήματα, με πάθος και τεκμηριωμένη άποψη. Χαίρομαι που βλέπω συμμετοχή, ελπίζω ότι τα αποτελέσματα θα οδηγήσουν τη Ν.Δ. στην ενδυνάμωση της θέσης της στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα. Είναι σημαντικό να είναι ισχυρή μέσα στην ισχυρότερη ομάδα του ευρωκοινοβουλίου και βεβαίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε λίγους μήνες στη διακυβέρνηση της χώρας, όχι ως επιστέγασμα μόνο του ποσοστού αλλά ως εφαρμογή μιας συνολικής πρότασης ανάπτυξης, με λιγότερη φορολογία και αλλά και με πραγματική δυνατότητα αξιοποίησης του τεράστιου έμψυχου δυναμικού που έχουμε.

Θέλω να ευχηθώ στο νέο δήμαρχο Σάμου τα μέγιστα, πιστεύω μια θητεία ολίγων μηνών είναι ικανή να οδηγήσει σε ένα συνολικό αποτέλεσμα μιας πολυετούς, χρήσιμης, και αφιερωμένης θητείας στον πολίτη.

Ο κ. Σεβαστάκης είναι ένας εξαιρετικός αυτοδιοικητικός, αποφασισμένος, αφοσιωμένος και χαίρομαι που με διαδέχτηκε στη θέση αυτή μέχρι 31 Αυγούστου. Εύχομαι τα μέγιστα στη δημοτική αρχή, στην παρούσα θα είμαι πάντα συμπαραστάτης αλλά και στην επόμενη, όποια προκύψει από τις εκλογές. Απευθύνω ένα μήνυμα στους νέους ανθρώπους, που προσπαθούν να βρουν μια νέα δουλειά, το πρόγραμμα ERASMUS, από 120.000 δικαιούμενους, θα έχει 2 εκατομμύρια και θα περιλαμβάνει και ηλικία 30-35 αυτή είναι η δική μας συνεισφορά σε όλο αυτό το οικοδόμημα που δοκιμάζεται σκληρά».  

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »