Μήνυμα της Ιωάννας Καραγιάννη λίγο πριν τις κάλπες

Φίλες και Φίλοι,

Λίγες ώρες πριν την ώρα ευθύνης θέλω ξανά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που δίνει στη νέα γενιά, να δοκιμαστεί, να διεκδικήσει και να προσφέρει.

Επισκεπτόμενη τις ελάχιστες αυτές μέρες της προεκλογικής περιόδου τα χωριά του νομού μας ένα προς ένα, όσες πιο πολλές φορές ήταν εφικτό, συνειδητοποίησα πως ο πανέμορφος τόπος μας παραμένει ξεχασμένος παρά τις ατέρμονες υποσχέσεις.

Το σύντομο και πρωτόγνωρο αυτό ταξίδι της προεκλογικής περιόδου με γέμισε σκέψεις και προβληματισμούς αλλά παρόλα αυτά νιώθω ακόμα πιο έτοιμη και αποφασισμένη να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή και να δώσω τον αγώνα με ήθος, αξιοπρέπεια, θάρρος και συνέπεια λόγου όπως κάνω μέχρι και σήμερα.

Πιστή στις απόψεις μου, απέφυγα με κάθε τρόπο τακτικές που θυμίζουν προεκλογικό μεσαίωνα, έμεινα αμέτοχη σε ίντριγκες και μακριά από όσους επιχειρούν να πατρονάρουν. Η στήριξη και η αγάπη σας στο πρόσωπό μου όλες αυτές τις ημέρες ήταν συγκινητική. Η κοινωνία μας έχει συνειδητοποιήσει την ανάγκη ανανέωσης και της πολιτικής αλλαγής που επιβάλλεται από τις περιστάσεις και έχει ξεκινήσει να πραγματοποιείται ήδη με όρους δημοκρατίας.

Την Κυριακή με την ψήφο σας δώστε με ισχυρή εντολή σε νέα άφθαρτα πρόσωπα που γνωρίζουν καλά και βιώνουν τα προβλήματα του νομού μας την ευκαιρία να παλέψουν, να απαιτήσουν και έμπρακτα να επιτύχουν.

Δώστε με ισχυρή εντολή την ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη να γυρίσει σελίδα σε μια ισχυρή αυτοδύναμη Ελλάδα. Ενωμένοι όλοι μαζί πάμε να κερδίσουμε για τα νησιά μας και την πατρίδα μας όλα όσα πραγματικά αξίζουν.

Με εκτίμηση

Ιωάννα Καραγιάννη

Υποψήφια Βουλευτής Νομού Σάμου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »