Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Η Σάμος πρέπει ν’ αποκτήσει «γαλάζιο χρώμα»

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του βουλευτή της ΝΔ και αρμόδιου για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στη Σάμο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Σάμου και ταυτόχρονα έγινε ομιλία σε στελέχη της ΝΔ.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο κ. Γιάννης Μάρκου, πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Σάμου: «Είμαστε η μεγάλη παράταξη που αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες, παραμένει ενωμένη. Αυτά που μας ενώνουν τώρα είναι περισσότερα από αυτά που μπορεί να μας χωρίσουν. Συνεχίζουμε δυναμικά με δράσεις για το κοινό καλό και θωρακίζουμε τη σχέση εμπιστοσύνης για το κοινό καλό».

Στην ομιλία του ο κ. Βαρβιτσιώτης, αναφέρθηκε στις αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές και στο θέμα του μεταναστευτικού – προσφυγικού που ταλανίζει το νησί της Σάμου.

00OmiliaVarvitsioti01

«Σε αυτές τις εκλογές να είμαστε όλοι ενωμένοι και να καταφέρουμε πολλαπλές επιτυχίες. Σίγουρα στις 26 Μαΐου θα πάμε στις κάλπες για τις ευρωεκλογές και είναι σημαντικό να στηρίξουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον υποψήφιο που στηρίζουμε σαν ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Η Ευρώπη πρέπει να στείλει ένα μήνυμα ότι δεν είναι ελεύθερος χώρος και ότι δεν μπαίνει στην Ε.Ε. όποιος θέλει. Η Ευρώπη έχει σύνορα, τα φυλάει και όποιος μπαίνει θα μπαίνει μόνο με νόμιμο τρόπο.«Θα πολεμήσουμε τη φάμπρικα της παράνομης μετανάστευσης».

Οι εθνικές εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες και θα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης. Αναφορά έκανε και στο θέμα των Σκοπίων και την αλλαγή του ονόματος, που όπως τόνισε ήταν απαραίτητη η συμφωνία της Ελλάδας για την αλλαγή ονόματος.

00OmiliaVarvitsioti03

Κατά τη επίσκεψή του στο ΚΥΤ Σάμου, όπως είπε:« Είδα μία κατάσταση που διαρκώς επιδεινώνεται, μια κατάσταση που γίνεται όλο και χειρότερα. Διογκώνεται και μεταβάλλεται σε μία υγειονομική βόμβα». Το κύριο πρόβλημα που εντόπισε ο κ. Βαρβιτσιώτης για την κατάσταση είναι ότι δεν λειτουργεί η Υπηρεσία Ασύλου, γιατί δεν υπάρχει καμία εξέταση κανενός αιτήματος». Η λογική, όπως είπε που επικρατεί, είναι ότι όποιος μπαίνει στη χώρα τον κρατάμε για πάντα, δεν τον γυρνάμε πίσω.

«Για εμάς υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, τα προστατεύουμε, τα θωρακίζουμε».

00OmiliaVarvitsioti04

Αναφορά και για την επέκταση του μειωμένου Φ.Π.Α. στα νησιά, έκανε ο κ Βαρβιτσιώτης, που όπως δείχνει μόνο μία πολιτική στόχευση, «Αντί για Φ.Π.Α. το μετατρέψαμε σε φέρτε παράνομους αλλοδαπούς».

Κλείνοντας ο κ. Βαρβιτσιώτης ζήτησε συστράτευση για τις εκλογές που έρχονται και ότι νιώθει βαθιά αισιόδοξος ότι η Σάμος πρέπει ν’ αποκτήσει αυτό που χρόνια περιμένουν, να αποκτήσει η Σάμος «γαλάζιο χρώμα».

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Πρεμιέρα σε αργό ρυθμό

Μπορεί να προέκυψε την τελευταία στιγμή η πολύ σημαντική απουσία του Μίροτιτς, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη

Περισσότερα »