Μια εξαιρετική μουσική βραδιά χάρισαν οι «Χοροσταλίτες» στο θέατρο του Άι Γιαννάκη

Έναρξη την Τρίτη 24/09 των Τμημάτων Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Μια εξαιρετική μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (28\8) στο αμφιθέατρο του Αϊ-Γιαννάκη στο Άνω Βαθύ, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων του συλλόγου.

Καλεσμένοι τους οι «Χοροσταλίτες», ένα παραδοσιακό σχήμα πέντε μουσικών, που παίζουν και δημιουργούν πάνω στο παραδοσιακό και το έντεχνο τραγούδι.

00Xorostalites02

Οι Χοροσταλίτες, αποτελούνται από τον Βασίλη Μεσσαριτάκη στα κρουστά, την τσαμπούνα και το τραγούδι, τον Φάνη Φωτόπουλο στο κλαρίνο, τη φλογέρα, το μπουζούκι, την τρομπέτα και το τραγούδι, τον Αλέξανδρο Τσίτο στο λαούτο την κιθάρα και τα φωνητικά, την Αγορούλα Πόζιου στο τραγούδι και την Violette Boulanger στο βιολί.

Η βραδιά κύλησε σε ρυθμούς έντεχνους στο πρώτο μέρος, ενώ το δεύτερο μέρος αποτελούνταν από ρυθμούς παραδοσιακούς με τραγούδια και χορούς από όλη την Ελλάδα, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που χόρευε για ώρα σε κύκλους.

00Xorostalites03

Το συγκρότημα απέδειξε πως η μουσική αγγίζει τους πάντες και πως αν αγαπάς αυτό που κάνεις, έχεις την δυνατότητα να παρασύρεις και τον πιο δύσκολο θεατή να «χοροσταλίζει» ασταμάτητα.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Ελένη Χατζηγεωργίου

VKDMarketMegalo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα