Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση «Θρανία και Τέρατα» του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Ο Φάρος»

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Σάμου ήταν κατάμεστη από μικρούς και μεγάλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Φάρου να συμμετέχουν σε μία παράσταση… αλλιώτικη με τίτλο “Θρανία και Τέρατα”.

00Faros01

Η ομάδα Playback Nuevo “ζωντάνεψε” επί σκηνής τις αφηγήσεις εκπαιδευτικών, γονέων, μαθητών με τρόπο άλλοτε συγκινητικό, άλλοτε χιουμοριστικό, φωτίζοντας κι άλλες πλευρές στις αναμνήσεις, τις ανάγκες, τους φόβους, τους προβληματισμούς και τις ιστορίες περηφάνιας που γέμισαν την αίθουσα.

Ως Δ.Σ. και επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου “Φάρος” ευχαριστούμε από καρδιάς τη Σμαρούλα, τον Τριαντάφυλλο, την Αλεξάνδρα, τη Μαρίζα, τη Βανέσσα, τον Παναγιώτη και τη Νάνσυ από τους Playback Nuevo, το Δήμο Σάμου για τη στήριξη και τη φιλοξενία που παρείχε και φυσικά όλους εσάς που συμμετείχατε και κάνατε την παράσταση μοναδική!

00Faros02

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους άστεγους πρόσφυγες και μετανάστες της Μόριας

Ε.Κ.Σ : Συνεχίζουμε τον αγώνα για κανένα κέντρο φυλακή στο νησί και τη χώρα και άμεσο απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών προς τις χώρες που επιθυμούν

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Σαμιώτισσες και Σαμιώτες, Μπορεί η τελευταία χρονιά να έχει φέρει σημαντική επιδείνωση στη ζωή και τα δικαιώματά μας λόγω τη νέας οικονομικής

Περισσότερα »