Eκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/8/2020 και ώρα 20:00 στη Σάμο, (εστιατόριο “ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ” στον Πλάτανο)
στo πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Mediterranean Cheese and Wines.
Οι φορείς που συμμετέχουν είναι:
Ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός της Σάμου (ΕΟΣ Σάμου), με ΠΟΠ Οίνους
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (ΕΑΣ Νάξου), με ΠΟΠ Γραβιέρα
Η Enoteca Regionale Emilia-Romagna μεΟίνουςΠΟΠΠΓΕ, Ιταλία
Το Πρόγραμμα Mediterranean Cheese and Winesπροωθεί την αυθεντικότητα των τοπικών προϊόντων κι έχει σκοπό την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των συγκεκριμένων προϊόντων ΠΟΠ και ΠΓΕ.
Παρακάτω θα βρείτε το link της ιστοσελίδας
https://www.medcheeseandwines.eu/it/
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από τον διακεκριμένο chef Ανδρέα Λαγό με αναφορά στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, την ξεχωριστή ποιότητα των Π.Ο.Π προϊόντων, το μεσογειακό τρόπο διατροφής και τον διακριτό συνδυασμό γεύσεων.