Με την υποστήριξη της ΝΔ κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος ο Νίκος Κατρακάζος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά»

Στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας «Παραπολιτικά» φιλοξενείται άρθρο του κ. Σωτήρη Πολύζου που έχει τίτλο «Όλοι οι υποψήφιοι που έχουν την στήριξη της ΝΔ και κατεβαίνουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ονόματα για πολλές περιοχές της χώρας και για τη Σάμο γράφει τα εξής: «Στη Σάμο θα είναι ο Νίκος Κατρακάζος, μετά τη «μεταπήδηση» του νυν Δημάρχου, Μιχάλη Αγγελόπουλου, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ».

00parapolitika01

Και φυσικά το παραπάνω είναι κάτι που ακούγεται εδώ και πολύ καιρό και η Ρηγίλλης φαίνεται ότι σιγά – σιγά αφήνει να διαρρέουν τα ονόματα, προφανώς και για να σφυγμομετρήσει και τις αντιδράσεις (θετικές ή αρνητικές) του τοπικού πληθυσμού.

Η Σάμος όμως περιμένει και τη διάσπαση (;) του ενιαίου Δήμου Σάμου σε δύο Δήμους, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τρίτη. Στην περίπτωση που γίνουν δύο Δήμοι, τότε ίσως έχουμε αποχωρήσεις υποψηφίων με την προοπτική να ενταχθούν σε δύο – τρείς συνδυασμούς ανά Δήμο, ώστε να έχουν μεγαλύτερη δυναμική.

Εν αναμονή..

Niotis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

To clasico έχει φαβορί

Συνεχίζουμε με EuroLeague σήμερα και ασχολούμαστε με το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, το clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Καμία από τις δύο ομάδες

Περισσότερα »