Με την ποδηλατοβόλτα στο Πυθαγόρειο, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου

Με την ποδηλατοβόλτα στο Πυθαγόρειο, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου

Με την τρίτη ποδηλατοβόλτα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο βράδυ (06/06) στο Πυθαγόρειο (προηγήθηκαν Βαθύ και Κοκκάρι), ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου που γιορτάζεται σε όλον τον κόσμο στις 03 Ιουνίου.

00Podilatovolta01

Η τρίτη ποδηλατοβόλτα που έγινε στο Πυθαγόρειο είχε τη συμμετοχή αρκετών παιδιών που έδωσαν μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητα του Πυθαγορείου. Η ποδηλατοβόλτα ξεκίνησε από την πλατεία Ειρήνης και η διαδρομή ήταν: Άγαλμα Πυθαγόρα – παραλιακή οδός – Ταρσανάς – στενά Πυθαγορείου και επιστροφή στην πλατεία Ειρήνης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Καρράς, οι κ.κ. Αντώνης Σολούνιας και Νίκος Λάνδρου, όπως και εκπρόσωπος από το Α.Τ Πυθαγορείου, έδωσαν χρηστικές πληροφορίες στα μικρά παιδιά για τη σωστή χρήση του ποδηλάτου, «πάντα να φοράμε κράνος» και από τι αποτελείται η στολή ενός ποδηλάτη.

00Podilatovolta02

Στην εκδήλωση παρόντες ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Βαλκαμλής και ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυθαγορείου κ. Τάσος Νικολαϊδης. Επίσης πολλοί γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους στην ποδηλατοβόλτα.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ σ…

Groomers01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα