Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Οι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν στην επιτυχή εξέλιξη του 3ου Ημιμαραθωνίου «Πυθαγόρας ο Σάμιος», που πραγματοποιήθηκε στη Σάμο, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.

Ο Δήμος Σάμου και ο Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. σε συνεργασία με την 79 ΑΔΤΕ, τον ΕΟΠΣ Σάμου και τον αθλητικό σύλλογο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σάμου (τμήμα στίβου), ήταν οι διοργανωτές και οι υποστηρικτές της όλης εκδήλωσης, ενώ στην ηλεκτρονική χρονομέτρηση ήταν η κα Λαμπρινή Καραγιώργη.

Η Τελετή Αφής της φλόγας πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ωκυρρόη η Σαμία», στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου στο Ηραίο, έδωσε την εκκίνηση για τους 72 αθλητές αθλητές-τριες που πήραν μέρος, με κατεύθυνση την πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη στη Σάμο.

Παράλληλα στον τερματισμό πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου 4χ.λ.μ με νικητή τον Γιώργο Σταμέλο.

Στον μεγάλο αγώνα νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Τσιδώνης, με τον εκπληκτικό χρόνο 1:19:31, 2ος Δημήτρης Σκαπέτης με 1:20:09 και 3ος Πολυχρόνης Μυλωνάς με 1:23:52.

00Hmimarathonios010

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Τροχαία Σάμου και το Λιμεναρχείο Σάμου, είχαν την επίβλεψη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ενώ η Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου πάντα δίπλα για τυχόν έκτακτη ανάγκη, όπως επίσης και ασθενοφόρο της 79 ΑΔΤΕ.

00Hmimarathonios020

Τις απονομές σε μετάλλια και πλακέτες πραγματοποίησαν, η πρόεδρος του Δ.Ο.ΠΟ.Ν.Α.Σ κα Άννη Ανδρεάδου, ο Ταξίαρχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου κ. Αντώνης Σαραντίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημήτρης Μαΐστρέλης, ο εμπνευστής του Ημιμαραθωνίου Σχης (ΠΒ) Αναστάσιος Πολύχρονος, το μέλος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Νίκος Σβερκίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Κυριαζής, ο πρόεδρος τις δημοτικής Κοινότητας Σαμίων κ. Δημήτρης Βογιατζής, η πρωταθλήτρια μαραθωνίου κα Παπαναστασίου και ο πρόεδρος της ΕΟΔ Σάμου κ. Δημήτρης Καλατζής. Τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους δόθηκαν στον πρόεδρο του ΕΟΠΣΣ κ. Καγιόπουλο, στον κ. Βαλαγεωργίου (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) και στην 79 ΑΔΤΕ.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Ελένη Χατζηγεωργίου

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

00Hmimarathonios01

00Hmimarathonios02

00Hmimarathonios03

00Hmimarathonios04

00Hmimarathonios05

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »