Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Πιτσαρίας ‘Συνάντηση’ στη Χώρα.

Ο Γιάννης Γιαμαίος στο βιολί, ο Μανώλης Κοκόλης στα πλήκτρα και ο Τάσος Τσερές στο μπουζούκι, σε συνδυασμό με το κέφι των χορευτών του Ομίλου μας και των παρευρισκομένων, ‘έστησαν’ ένα γλέντι που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Η άψογη εξυπηρέτηση και το γευστικό φαγητό της Πιτσαρίας ‘Συνάντηση’ μαζί με την ευχάριστη διάθεση και το πολύ κέφι, χάρισαν σε όλους μια βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος της Χώρας πάτερ Μιχαήλ Τσάκαλος ο οποίος έδωσε τις ευχές του και μίλησε με πολύ θερμά λόγια για το έργο του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.

Στην πίτα παρευρέθηκαν οι δύο κρητικοί χοροδιδάσκαλοι Κώστας Παπαδάκης και Γαρυφαλιά Λεκάκη από τον Όμιλο Κρητικών Χορών “Παπαδόκωστας’ στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι οποίοι την προηγούμενη ημέρα χάρισαν όμορφες στιγμές στο σεμινάριο που διοργανώθηκε από τον ΧΟΡ.Ο.Σ με θέμα τους χορούς της κεντρικής Κρήτης.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τη διεύθυνση και το προσωπικό της πιτσαρίας «Συνάντηση» για τη φιλική και άψογη εξυπηρέτηση, τους μουσικούς για το υπέροχο γλέντι που χάρισαν, καθώς και τους χορευτές για τον παλμό και τη ζωντάνια τους.

Θερμές ευχαριστίες στις δεκάδες επιχειρήσεις που για μία ακόμα φορά πρόσφεραν απλόχερα δώρα, στηρίζοντας τις προσπάθειες του Ομίλου μας, καθώς και στα μέλη και τους φίλους μας που στήριξαν την εκδήλωση.

Ευχές πολλές για μια δημιουργική χρονιά. Χρόνια πολλά.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00Pao

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »