Με μεγάλη επιτυχία η έκθεση φωτογραφίας του Στέλιου Δεμερτζή στο Kusadasi

Με μεγάλη επιτυχία η έκθεση φωτογραφίας του Στέλιου Δεμερτζή στο Kusadasi

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο φωτογράφος και μέλος της φωτογραφικής ομάδας Σάμου, κ. Στέλιος Δεμερτζής.

Έκθεση φωτογραφίας πραγματοποίησε ο κ. Δεμερτζής στην Ibramaki Art Gallery στο Kusadasi της Τουρκίας, 16-20 Σεπτεμβρίου με θέμα το πανέμορφο νησί της Σάμου.

00SteliosDemertzis04

Για την πραγματοποίηση της έκθεσης είχε βοήθεια από χορηγούς, την φωτογραφική ομάδα του Κουσάντασι, ενώ όπως είπε, είχε απίστευτη φιλοξενία από τους γείτονες. Αν και αρχικά αντιμετώπισε κάποια μικροπροβλήματα, κυρίως για την μεταφορά των κάδρων, όλα πήγαν κατ’ ευχή.

00SteliosDemertzis02

Στην έκθεση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος του Kusadasi, αλλά και εκπρόσωποι άλλων δήμων, επίσης 3 σχολεία επισκέφτηκαν την έκθεση και φυσικά πλήθος κόσμου που βρέθηκαν στην γκαλερί για να θαυμάσουν τις ομορφιές της Σάμου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του κ. Στέλιου Δεμερτζή. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Σάμο μέσα από σαράντα (40) φωτογραφίες..

00SteliosDemertzis03

Αυτά που αποκόμισε από την εμπειρία της πραγματοποίησης της έκθεσης στο Kusadasi είναι: «Το πρώτο και το κυριότερο που ένιωσα ήταν η συγκίνηση από τα μικρά παιδιά, η φιλοξενία που δέχτηκα και επίσης η παρουσίαση των έργων μου σε σχολείο παιδιών με ειδικές ανάγκες» .

Το όνειρο κάθε φωτογράφου είναι τα ταξίδια, γιατί αυτά ανοίγουν ορίζοντες και προσθέτουν εικόνες στη ζωή, τόνισε ο κ. Δεμερτζής.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σε τηλεδιάσκεψη ο Κώστας Μουτζούρης με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε τηλεδιάσκεψη ο Κώστας Μουτζούρης με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο είχε σήμερα 24.09.2020 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παρουσία και του Συμβούλου

Περισσότερα »
Προσωρινή παύση αλιευτικών δραστηριοτήτων λόγω covid-19 (δράση δ του Μέτρου 3.1.9).

Προσωρινή παύση αλιευτικών δραστηριοτήτων λόγω covid-19 (δράση δ του Μέτρου 3.1.9).

Το Τμήμα Αλιείας της  Περιφερειακής Ενότητας Σάμου  ενημερώνει όλους τους αλιείς, πλοιοκτήτες αλιευτικών σκαφών ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η  υπ’ αριθμ. 1906/7-9-2020 Απόφαση

Περισσότερα »
Φουλ επίθεση με ξαφνικές άμυνες

Τι κάνεις, ρε… Μαν;

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης Κάνε εγγραφή και διεκδίκησε το interwetten bonus Στεάουα – Σλόβαν Λίμπερετς: Παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό του Europa League, μονό, και

Περισσότερα »