Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου από την 79 ΑΔΤΕ

Το Νηπιαγωγείο στο ΚΥΤ Σάμου χωρίς νερό και τουαλέτα

Με όλες τις τιμές πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο Τχη (ΠΖ) Αιμιλίου Πούλμαν.

Παρόντες στις εκδηλώσεις εορτασμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Αμυρσώνης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Πάρης Παπαγεωργίου, Χρήστος Σεβαστάκης, Βασίλης Βαλκαμλής, η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΔΟΠΠΟΝΑΣ» κα Άννη Ανδρεάδου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Σίμος. Επίσης εκπρόσωποι των Όπλων και Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και αρκετός κόσμος.

00AgiosGeorgios02

 

Τη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου, ακολούθησε η παρουσίαση του στρατιωτικού εξοπλισμού από ειδικευμένο προσωπικό, ενώ άξιος οικοδεσπότης ο Ταξίαρχος Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ κ. Δημήτρης Βακεντής.

00AgiosGeorgios03

00AgiosGeorgios06

Ακόμα ν’ αναφέρουμε ότι στο χώρο της επίδειξης, υπήρξε κινητή ιατρική μονάδα αλλά και το κινητό αρτοποιείο του 79 ΤΥΠΕΘ, όπου Στρατιωτικό παρασκεύασε και μοιράστηκαν στους προσκεκλημένους διάφορα αρτοσκευάσματα, καθώς φασολάδα και η τοπική «γιορτή».

00AgiosGeorgios04

Επίσης δόθηκε η δυνατότητα στους προσκεκλημένους να γνωρίσουν από κοντά το Τμήμα Άμεσης Επέμβασης (ΤΑΕ), τα πλωτά του Μηχανικού, να συνομιλήσουν με τον Διοικητή του φυλακίου Αγαθονησίου σε πραγματικά χρόνο, μέσω βιντεοκλήσης και να δούν από κοντά την εμπλοκή ομάδας περιπόλου με τον εχθρό με μη πραγματικά πυρά.

00AgiosGeorgios07

Επίσης στα στρατιωτικά τμήματα, υπήρχε και η συμμετοχή των Εθνοφυλάκων Σάμου.

00AgiosGeorgios05

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ …

StathisAndreas

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κοινή απόφαση των Δ.Σ. των φορέων υγείας με αφορμή τη σύσκεψη φορέων που κάλεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου

Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Σάμου προς τον Όμιλο DORYSSA και την Οργάνωση «JUST ACTION»

Ο Όμιλος DORYSSA ανταποκρινόμενος στο αίτημά μας για τη διάθεση επιτοίχιων  τηλεοράσεων, για τη τοποθέτησή τους στην ανακαινισμένη Παιδιατρική Κλινική και στις Κλινικές του Χειρουργικού

Περισσότερα »