Με ιδιαίτερη επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρονιά οι αγώνες δρόμου «Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη» στο Καρλόβασι

Με ιδιαίτερη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου «Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη» την Κυριακή 11 Ιουνίου στην πόλη του Καρλοβάσου.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες γίνονται για 3η συνεχόμενη χρονιά και τελούν υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΟΝΑΣ σε συνεργασία με την 79 ΑΔΤΕ.

Μικροί και μεγάλοι πήραν μέρος στους αγώνες όχι τόσο για το έπαθλο της νίκης, αλλά για τη συμμετοχή και τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός. Ν’ αναφέρουμε ότι δεν συνέβη το παραμικρό ατύχημα πλην ελαχίστων περιπτώσεων εξάντλησης που αναφέρθηκαν, αλλά υπήρχε ιατρική κάλυψη από γιατρό της 79 ΑΔΤΕ και προσφορά πρώτων βοηθειών από την κλιμάκιο της ΕΟΔ Σάμου.

00TropaioLogotheti01

Τρείς διαδρομές υπήρχαν για του συμμετέχοντες. 1.000 μέτρα για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού, πέντε και δέκα χιλιόμετρα για μεγαλύτερες ηλικίες, ενώ η διαδρομή 350 μέτρων για τα ΑμεΑ δεν πραγματοποιήθηκε, προφανώς λόγω μη ικανών συμμετοχών.

Προσωπικό της 79 ΑΔΤΕ, του Λιμενικού, της Αστυνομίας και της ΕΟΔ Σάμου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την υποστήριξη των αγώνων και τη σωστή αστυνόμευση στους δρόμους του Καρλοβάσου.

00TropaioLogotheti02

Στους αγώνες παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος κα Φωτεινή Θαλασσινού, ο Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Τάσος Καλατζής, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κα Ιωάννα Καραγιάννη (η οποία πήρες μέρος στο δρόμο των 5 χιλιομέτρων), οι κ.κ. Γιώργος Διακοσταμάτης, Δημήτρης Καραγιάννης, Δημήτρης Κυριαζής, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβασίου κ. Μανώλης Μαθιός, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σάμου κ. Δημήτρης Βογιατζής, ο υπεύθυνος ΟΤΑ Δυτικής Σάμου κ. Μανώλης Νικολού, ο Διοικητής του 649 ΤΕ, ο Υποδιοικητής του 4ου ΕΤΕΘ, ο Λιμενοσταθμάρχης Καρλοβάσου και ο Υποδιοικητής του ΑΤ Καρλοβάσου.

00TropaioLogotheti03

Μετά το τέλος των αγώνων και τις ανάλογες απονομές μεταλλίων και κυπέλλων, όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Αλέξης Κομνηνός

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »