Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – καλωσόρισμα που διοργάνωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Η ΚΥΒΕΛΗ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – καλωσόρισμα που διοργάνωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Η ΚΥΒΕΛΗ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – καλωσόρισμα που διοργάνωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Η ΚΥΒΕΛΗ» την περασμένη Κυριακή 29/09 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου «Γεώργιος Αρ. Χαραλαμπάκης» στην πλατεία του χωριού μας.

00Kiveli01

Η ανταπόκριση των συγχωριανών μας και όχι μόνο ήταν συγκινητική ενώ την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία «από καρδιάς» η πρόεδρος κα Πόπη Παναγάκη. Θέσαμε τους στόχους για το επόμενο διάστημα που επικεντρώνονται στην υποστήριξη των δραστηριοτήτων για τα παιδιά του Πύργου (tang soo do, θέατρο, κιθάρα) και των γύρω χωριών αλλά και τα τμήματα ενηλίκων (χορός, θέατρο, κοπτοραπτική, αργαλειός, χορωδία).

00Kiveli02

Τη σκυτάλη πήραν οι μουσικοί Παναγιώτης Παναγάκης, στην πολίτικη λύρα και ούτι, και η Νανά Νικολάου, στα πλήκτρα, οι οποίοι μας ταξίδεψαν με τραγούδια της Παλιάς Αθήνας μέχρι Μικρασιάτικα με αυθόρμητη χορωδιακή συνοδεία όλους τους παρευρισκόμενους.

00Kiveli03

Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με τα μέλη του ΔΣ (Νικολέτα Βασιλική, Κατερίνα Μοσχογιάννη, Ελπίδα Πατμίου) να κερνούν τον κόσμο με παραδοσιακά εδέσματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν και βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »