Με επιτυχία οι αγώνες «Sprint Triathlo» στη μνήμη του Ανδρέα Βασιλάκη

Τελέσθηκαν σήμερα Κυριακή (29/10) οι αγώνες τριάθλου «Sprint Triathlo» στη μνήμη του Αντιδημάρχου Μαραθοκάμπου Ανδρέα Βασιλάκη, που πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Οι αγώνες έγιναν για πρώτη φορά και όπως διαβεβαίωσαν οι διοργανωτές ευελπιστούν να γίνουν θεσμός.

Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι ευνοϊκότερες (αέρας και χαμηλή θερμοκρασία), παρόλα αυτά 39 περίπου αθλητές/αθλήτριες διαγωνίσθηκαν σε κολύμβηση, ποδήλατο και τρέξιμο, είτε ατομικά, ομαδικά, αλλά και με μεικτή συμμετοχή. Το γεγονός πάντως είναι ότι όλοι τερμάτισαν και παρά τη δυσκολία των αγωνισμάτων, σε όλους διέκρινες το χαμόγελο της ικανοποίησης του τερματισμού.

00triathlos02

Η απονομή των κυπέλλων και μεταλλίων έγινε στην κεντρική πλατεία του Μαραθοκάμπου, όπου απονομές πραγματοποίησε και εκπρόσωπος της οικογένειας του Ανδρέα Βασιλάκη.

Ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος δήλωσε:

«Οι αγώνες γίνονται στη μνήμη του Ανδρέα Βασιλάκη. Οι αγώνες για τον μαχητή της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο ίδιος κολυμβητής στα δύσκολα. Οι αγώνες που φέρουν το όνομά του είναι μια επιβεβαίωση των ικανοτήτων των συμπατριωτών μας να διακρίνονται στους δύσκολους αγώνες και να προβάλουν τον τόπο μας σε όλον τον κόσμο».

00triathlos03

Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου:

«Ο Ανδρέας Βασιλάκης αν και έφυγε γρήγορα από κοντά μας εξακολουθεί να είναι ανάμεσά μας. Ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ υλοποίησε μια επιθυμία του Δημάρχου μας, να γίνουν αθλητικοί αγώνες που να φέρουν το όνομα του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Ανδρέα Βασιλάκη. Καταφέραμε να διοργανώσουμε έναν τρίαθλο αφιερωμένο στο όνομά του. Θέλω ν’ ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθούν αυτοί οι αγώνες και επίσης να παραδειγματιστούμε από τα χνάρια τα οποία άφησε στο σύντομο χρονικό του διάστημα στην τοπική αυτοδιοίκηση και ήταν καμάρι για μας να συνεργαζόμαστε μαζί του».

00triathlos04

Ο Αντιδήμαρχος Μαραθοκάμου κ. Εμμανουήλ Ισιδώρου:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βοήθησαν να γίνουν αυτοί οι αγώνες και από μέρους μου εύχομαι αυτοί οι αγώνες να γίνονται κάθε χρόνο στον Μαραθόκαμπο στη μνήμη του Ανδρέα Βασιλάκη».

00triathlos05

Τους αγώνες παρακολούθησαν και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τάσος Καλατζής και Βασίλης Βαλκαμλής, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαραθοκάμπου κ. Βαγγέλης Χαρτοφύλλης και το μέλος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Νίκος Σβερκίδης.

ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ

1. Σταμάτης Καλατζής

2. Χρόνης Μυλωνάς

3. Μάριος Καγιόπουλος

ΜΕΙΚΤΟ ΤΡΙΑΘΛΟ

1. Ελευθερία Ζέρβα – Εμμανουήλ Βακιάρος – Γεώργιος Τσιρίδης

2. Σοφία Καζόγλου – Νεκτάριος Καζόγλου – Ελευθερία Μαυρέλου

3. Ανέστης Σαραντίδης – Αντωνία Αντωνίου

ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ

1. Τάκης Φώκος – Ηλίας Καραθανάσης – Κώστας Σημαντήρας

2. Ιωάννης Γιαννισλής – Γεώργιος Φιλίππου – Νικήτας Καταρζόγλου

3. Σταμάτης Δημητράκης – Μανώλης Κιλουκιώτης – Γιώργος Τζούλας.

Το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Μαραθοκάμπου βοήθησε τα μέγιστα για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, όπως επίσης και η 79 ΑΔΤΕ με τη διάθεση γιατρού και ασθενοφόρου. Ακόμα ν’ αναφέρουμε την έντονη δραστηριότητα των εθελοντών Μαραθοκάμπου με δέκα (10) άτομα και δύο (2) οχήματα του συλλόγου… ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Αλέξης Κομνηνός

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ..

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »