Με επιτυχία η ημερίδα για το δομημένο περιβάλλον

Σύλληψη 58χρονου, για διάπραξη κλοπής

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Σάμο (Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Σάμου), την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, η ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος» με εισηγητές στελέχη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας και το ΤΕΕ.

00ImeridaDomimenoPerivallon02

Συγκεκριμένα οι εισηγητές, η πολιτικός μηχανικός ΑΓΡΙΟΥ Σταυρούλα σύμβουλος του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας, η δικηγόρος ΒΙΣΒΑΡΔΗ Ζωή στη Διεύθυνση Νομοθετικού Έργου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και ο πολιτικός μηχανικός Μιχάλης Παπαμιχαήλ από την υπηρεσία helpdesk του TEE, παρουσίασαν το νομοθετικό πλαίσιο για το δομημένο περιβάλλον και έδωσαν απαντήσεις, ιδίως για τα αυθαίρετα, στους πάνω από 40 παρευρισκόμενους μηχανικούς που συμμετείχαν στις εργασίες της ημερίδας.

00ImeridaDomimenoPerivallon03

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο βουλευτής Σάμου κ. Σεβαστάκης Δημήτρης και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος Νικόλαος.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την ΕΜΔΥΔΑΣ ΣΑΜΟΥ σε συνεργασία με το ΤΕΕ – Περιφερειακό Τμήμα ΒορειοΑνατολικού Αιγαίου.

Ο

Πρόεδρος

Ζάχαρης

Νικόλαος

Η

Γενική Γραμματέας

Φερεντίνου Καλλιρρόη

00Charisma01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »