Με επιτυχία για 23η χρονιά ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας

Οι χαρούμενες φωνές των παιδιών μας γέμισαν για μια ακόμη χρονιά τις κατασκηνώσεις της « Παναγίας του Κότσικα».

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ Ευσέβιος τέλεσε τους καθιερωμένους αγιασμούς για την έναρξη των κατασκηνωτικών περιόδων, συνομίλησε με τα παιδιά σε κλήμα ιδιαιτέρως εγκάρδιο , προέτρεψε τα παιδιά να παραμείνουν κοντά στον Χριστό και στην αγία Εκκλησία να κρατήσουν όσα πνευματικά και ωφέλιμα προσέφερε η φετινή κατασκήνωση στη ζωή τους να αγαπούν τον Χριστό και να πορεύονται με οδηγό την αθάνατη Αλήθεια Του.

00Kotsikas02

Να σημειωθεί πως περισσότερα από 400 παιδιά και φέτος φιλοξενήθηκαν στις φιλόξενες εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων μας.

Σε όλες τις εόρτιες λήξεις ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και συνεχάρη τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην κοινή μητέρα όλων μας, την Εκκλησία και τους κάλεσε να αγωνίζονται με σθένος και πίστη ενάντια στο πνεύμα του κόσμου που ασχημίζει και ευτελίζει τον άνθρωπο.

00Kotsikas03

Τα παιδιά μας ψάλλοντας εκκλησιαστικούς ύμνους, και τραγουδώντας χριστιανικά τραγούδια έδωσαν χαρά, πνευματική ανάταση και αισιοδοξία σε όσους παραβρέθηκαν στις γιορτές λήξης, έδωσαν υπόσχεση διαρκούς επικοινωνίας με την αγία μας εκκλησία μέσα από τα κατηχητικά σχολεία και τις νεανικές συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας αλλά και σε κάθε ευκαιρία μετακατασκηνωτικής συνάξεως.

00Kotsikas04

00Kotsikas05

00Kotsikas06

00Kotsikas07

00Kotsikas08

00Kotsikas09

00Kotsikas010

00Kotsikas011

Kotsiras Arvanitaki MEDIA 140x760pxl v02

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »