Με μπροστάρηδες τους επαγγελματίες του τουρισμού η Σάμος στην τουριστική έκθεση της Σμύρνης «TRAVEL TURKEY IZMIR 2016»

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Σάμου ενημερώνει τους επαγγελματίες του τουρισμού ότι η Σάμος θα συμμετέχει και πάλι στη μεγάλη Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης «TRAVEL TURKEY IZMIR 2016» που θα πραγματοποιηθεί 8-11 Δεκεμβρίου.

Το Επιμελητήριο Σάμου χρηματοδοτεί όλη αυτή την προσπάθεια με την ενοικίαση χώρου 30m2 και την κατασκευή περιπτέρου ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των επαγγελματιών για προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στη μεγάλη αγορά της Τουρκίας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο μας στο τηλέφωνο 6944570015 (Νίκος Στεφανής) και με το ταξιδιωτικό γραφείο «SAMOS TRAVEL SERVICES Κυπραίος Εμμανουήλ» – Θεμιστοκλή Σοφούλη 7, στα τηλέφωνα 2273300506 & 6971554031, που έχει αναλάβει τη μεταφορά και διαμονή μας στην Σμύρνη.

Η αποστολή για την Τουρκία θα αναχωρήσει από το Βαθύ την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου το πρωί και θα επιστρέψει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το απόγευμα.

Αν κάποιος επιθυμεί να στείλει υλικό για την έκθεση (εφόσον δεν παρευρεθεί εκεί) μπορεί να το προσκομίσει έως και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου και στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων.

Συμμετέχουμε ΜΑΖΙ, προβάλουμε ΣΩΣΤΑ το ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ προϊόν μας.        

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »