Μαθητής στην Ικαρία μένει στην ίδια τάξη γιατί δεν μεταφέρεται στο σχολείο

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της χώρας με τη μεταφορά των μαθητών, σύμφωνα με καταγγελίες που κάνουν τον γύρο της δημοσιότητας. Κραυγή αγωνίας από μητέρα σε ένα ακόμη περιστατικό στην Ικαρία.

Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο γιος της με τη μεταφορά του στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο διαμαρτύρεται μητέρα από την Ικαρία.

Σε καταγγελία που στάλθηκε στο alfavita.gr τονίζεται ότι, με ευθύνη των αρμόδιων υπηρεσιών, το παιδί της αποκλείεται από την εκπαίδευση.

Παρά την ενημέρωση των υπευθύνων τόσο από την οικογένεια του μαθητή όσο και από τη διεύθυνση του σχολείου, το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί.

Η μητέρα του μαθητή υπογραμμίζει ότι λόγω της κατάστασης, ο γιος της θα φοιτήσει ξανά στην ίδια τάξη, λόγω της ολιγωρίας των αρμοδίων.

Διαβάστε τη διαμαρτυρία της μητέρας:

diamartyria miteras

Πηγή: www.alfavita.gr

Σημείωση:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τον Έπαρχο Ικαρίας κ. Παναγιώτη Γενούζο το πρόβλημα προέκυψε επειδή ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον μαθητή καθημερινά στο σχολείο του, συνταξιοδοτήθηκε. Έγινε εκ νέου διαγωνισμός και από τη Δευτέρα (26/11) ή τις προσεχείς ημέρες, ο μαθητής και πάλι με ταξί θα μεταφέρεται από το σπίτι του στο σχολείο και αντίστροφα…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα