Μαρία Μαυρίδου: Η Αστυνομία πρέπει να λειτουργεί στο 100% και όχι να λειτουργεί λίγο από εδώ και λίγο από εκεί

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η κα Μαρία Μαυρίδου, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου.

Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί στη Σάμο αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα η ηγεσία να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες. Από πλευράς τους η Ένωση φροντίζει να τα γνωστοποιεί στην ανώτατη διοίκηση.

Υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα, όπως οι μεταγωγές και τα ταξίδια που δεν πληρώνονται. Για όλα αυτά πραγματοποίησαν συνάντηση με τον αρχηγό Ε.Α , παρουσιάζοντας τα θέματα των μετακινήσεων, έγινε επίδοση εγγράφου με τις απόψεις και κάποιες λύσεις που μπορεί να υπάρξουν. Υπήρξε δέσμευση από τον αρχηγό και τον επιτελάρχη ότι θα δοθεί λύση σε όλο το θέμα και θα αποκατασταθεί η αδικία που έχει γίνει.

Το τελευταίο διάστημα, στην πόλη της Σάμου, πραγματοποιούνται πορείες προσφύγων\μεταναστών, με αποτέλεσμα να κινητοποιείται όλη η δύναμη της Σάμου. Το μέτρο με τους αποσπασμένους δεν αρκεί, χρειάζεται μόνιμη δύναμη στο νησί καθώς είναι πάντοτε -30%, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει κανονικά κανένα τμήμα. Υπάρχει το σύστημα «ΠΕΡΣΕΑΣ» που όμως χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό για να λειτουργήσει και όχι να φεύγουν άτομα από συγκεκριμένα πόστα για να βγει το σχέδιο.

«Η ουσία είναι ότι σε καθημερινή βάση, πρέπει η Αστυνομία να λειτουργήσει στο 100% και όχι να λειτουργούμε λίγο από εδώ και λίγο από εκεί».

Οι αστυνομικοί της Σάμου δίνουν τον εαυτό τους καθημερινά και θα πρέπει να πάρουν μια ανάσα, οπότε είναι επιτακτική η ανάγκη μόνιμης δύναμης στη Σάμο.

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »