Μανώλης Νικολού: Τα προβλήματα του τόπου δεν έχουν ούτε χρώματα ούτε κόμματα. Χρειάζεται ενίσχυση ο Λιμενικός σταθμός Καρλοβάσου

Έναρξη την Τρίτη 24/09 των Τμημάτων Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Μανώλης Νικολού, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβασίων.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Λιμενικός σταθμός Καρλοβάσου καθώς, κατά την ώρα απόπλου του πλοίου της γραμμής καλούνται οι λιμενικοί εκτός από τα πάγια καθήκοντά τους, ν’ αντιμετωπίσουν και τους πρόσφυγες-μετανάστες που θέλουν να ταξιδέψουν, παρανόμως με το καράβι.

Στον Λιμενικό σταθμό Καρλοβάσου, υπηρετούν επτά άτομα, οπότε δημιουργείται σαφέστατα πρόβλημα στις βάρδιες, το προσωπικό απομακρύνεται από τη βάση, οπότε δεν υπάρχει και πρόσβαση στο τηλεφωνικό κέντρο του Λιμεναρχείου.

«Την ώρα της αναχώρησης του πλοίου συγκεντρώνονται στο λιμάνι περίπου 40-50 άτομα (πρόσφυγες – μετανάστες), τα οποία θέλουν διακαώς να φύγουν, καθώς είναι ζήτημα ζωής και θανάτου το να φύγουν, αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως υπάρχουν μόνο δύο λιμενικοί και αν συμβεί το παραμικρό θα είναι θέμα, δηλαδή εγώ έχω δει ο ίδιος με τα μάτια μου να τους κυνηγάνε μέσα στο λιμάνι».

Από τη στιγμή που υπάρχουν τέτοια θέματα, όπως τόνισε ο κ. Νικολού, θα πρέπει να γίνει κάποια αναβάθμιση ή έστω μία στελέχωση την ώρα της βάρδιας κατά την αναχώρηση του πλοίου και ίσως μια ειδική ομάδα παρέμβασης.

Ο κ. Νικολού με όλους τους αρμόδιους, κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες διευθέτησης του προβλήματος και όπως είπε θα συνεχίσουν καθώς τα προβλήματα του τόπου δεν έχουν ούτε χρώματα, ούτε κόμματα.

Για τις εκδηλώσεις της Εβδομάδας Κινητικότητας στη Δυτική Σάμο, ο κ. Νικολού δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος καθώς δόθηκε σε παιδιά και γονείς οι δυνατότητα να κινηθούν και να παίξουν σε μια πόλη χωρίς αμάξια.

VKDMarketMegalo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Νίκος Ζάχαρης: Το ίδιο το Υπουργείο θα έπρεπε να έχει προνοήσει για τους χώρους καραντίνας Covid-19 για τους μετανάστες- πρόσφυγες

Νίκος Ζάχαρης: Το ίδιο το Υπουργείο θα έπρεπε να έχει προνοήσει για τους χώρους καραντίνας Covid-19 για τους μετανάστες- πρόσφυγες

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Ζάχαρης, επικεφαλής του συνδυασμού « Η Σάμος αλλάΖΕΙ». Μεγάλη κουβέντα γίνεται

Περισσότερα »