Μανώλης Νικολού: Ο στόχος επετεύχθη για το καρναβάλι Καρλοβάσου. Το οδικό δίκτυο θα το φτιάξουμε και αυτό

Στο πρωϊνό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Μανώλης Νικολού, μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβασίων και υπεύθυνος του ΟΤΑ Δυτικής Σάμου. Αναφέρθηκε στο καρναβάλι αλλά και στην πρωτότυπη διαμαρτυρία κατοίκου του Καρλοβάσου, όπου φύτεψε λουλούδια μέσα σε λακκούβα του οδοστρώματος της παραλιακής οδού. Αναλυτικά:

«Το φετινό καρναβάλι είχε περισσότερες συμμετοχές από πέρυσι. Κάθε χρόνο και καλύτερα όπως λέμε. Το μέλημά μας για φέτος ήταν να δημιουργήσουμε μία εκδήλωση σημείο αναφοράς. Όχι μόνο για το νησί, αλλά και για την υπόλοιπη χώρα, εφόσον έγινε και αναφορά του γεγονότος στην κρατική τηλεόραση.

Ο στόχος επετεύχθη. Τουλάχιστον 5.000 άτομα παρακολούθησαν το φετινό καρναβάλι. Το μπράβο ανήκει σε όλο το νησί, εφόσον είχαμε και πληρώματα από άλλες δημοτικές ενότητες, που θα μπορούσαν όμως την επόμενη χρονιά να είναι περισσότερα. Για να παρουσιάσουμε το φετινό καρναβάλι μας πήρε περίπου 4 μήνες γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν κοντά και με τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων. Η πόλη έχει καθαριστεί άμεσα και η πόλη μας είναι καθαρή.

Παρά την κούραση που είχαμε κι εγώ αλλά και οι συνεργάτες μου, όμως ο κόσμος μας αποζημίωσε με το χειροκρότημά του και το κέφι του και γενικά όλα πήγανε καλά».

Στον κ. Μανώλη Νικολού θέσαμε και το θέμα της πρωτότυπης διαμαρτυρίας κατοίκου του Καρλοβάσου, όπου θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για μια λακκούβα στο οδόστρωμα της παραλιακής οδού, έριξε μέσα χώμα και φύτεψε λουλούδια ο κ. Νικολού είπε:

00Nikolou

«Ο παραλιακός δρόμος του Καρλοβάσου έχει πρόβλημα. Από το γεφύρι του Καρλοβάσου μέχρι και τον κόμβο του ΕΟΣ Σάμου. Δεν έχει όμως αποσαφηνιστεί αν ο δρόμος αυτός είναι δημοτικός δρόμος ή δρόμος επαρχιακός.

Όμως και η Αντιπεριφέρεια έστειλε συνεργείο για να κλείσει την τρύπα, αλλά προλάβαμε εμείς και την κλείσαμε. Aυτή την εποχή είναι δύσκολα να κάνεις μια ασφαλτόστρωση. Πάντως στη δική μας περιοχή μεγάλο μέρος του επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου έχει στρωθεί. Ίσως θα ήταν καλύτερα να διαμαρτυρόμαστε ότι δεν έχουμε ασθενοφόρα, δεν έχουμε καράβι κάθε μέρα και άλλα πολλά, αλλά να διαμαρτυρόμαστε για μια λακκούβα που άνοιξε λόγω των βροχοπτώσεων είναι λίγο υπερβολικό. Είναι λογικό κάποιος να παίρνει ένα φτυάρι και να φυτεύει λουλούδια σε δρόμο κυκλοφορίας;

Πάντως η λακκούβα έχει κλείσει και θα συνεχίσουμε την αποκατάσταση και άλλων ζημιών που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο».

Τέλος να συμπληρώσουμε ότι ο κ. Μανώλης Νικολού ανήρτησε και φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου φαίνεται επάνω από την κλεισμένη λακκούβα, ένα μπουκάλι νερό και αναφέρει τα εξής: «Ρε…που πήγε το λουλούδι κι ήρθα να το ποτίσω;»

Αλέξης Κομνηνός

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »