Μανώλης Νικολού: Να μη λείψουν από κανένα παιδάκι στο Καρλόβασι τα είδη της σχολικής χρονιάς

Το Νηπιαγωγείο στο ΚΥΤ Σάμου χωρίς νερό και τουαλέτα

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Μανώλης Νικολού.

Το 2018 ξεκίνησε μία προσπάθεια από τον κ. Νικολού, για την παροχή σχολικών ειδών και τσαντών σε παιδιά από οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, που ίσως αντιμετωπίζουν πρόβλημα αγοράς των απαραίτητων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Επωφελήθηκαν 48 παιδιά, που απόκτησαν όλα τα απαραίτητα για την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Έτσι και φέτος συνεχίζεται αυτή η πρωτοβουλία με την συμπαράσταση επιχειρηματιών, με γνώμονα το χαμόγελο των μικρών παιδιών. Τα παιδιά θα λάβουν ένα πλήρες σετ μαθητικών ’’εργαλείων’’ όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολού.

«Ο στόχος είναι να κρατήσουμε τα χαμόγελα στη θέση τους. Αυτή είναι η ουσία της υπόθεσης, να μη λείψει από κανένα παιδάκι τίποτα στην πόλη μας και νομίζω πέρυσι το καταφέραμε, ελπίζω να το καταφέρουμε και φέτος».

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», με την οποία ο κ. Νικολού είναι νεοεκλεγείς πρόεδρος Κοινότητας Καρλοβασίων, θα πραγματοποιήσει την ορκωμοσία της, την Κυριακή 25 Αυγούστου, ορκίζεται ο δήμαρχος, οι εκλεγμένοι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και δημοτικών κοινοτήτων και οι κοινοτικοί και δημοτικοί σύμβουλοι. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ ΣΧΟΛΗ, «είναι η αρχή ενός νέου δήμου ο οποίος ευελπιστούμε να φέρει ελπιδοφόρα μηνύματα για τη συνέχεια και να μπορέσουμε να βάλουμε το θεμέλιο λίθο για να ξεκινήσει και να προχωρήσει σωστά ο νέος δήμος της Δυτικής Σάμου».

Ο κ. Νικολού αναφέρθηκε και στο νέο δήμαρχο Δυτικής Σάμου τον κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη, αναφέροντας πως είναι γνώστης των προβλημάτων αλλά υπάρχει η κατάλληλη εμπειρία για την προσπάθεια επίλυσης των ζητημάτων, ειδικά με το προσωπικό, ενώ θα πρέπει και οι ίδιοι οι υπάλληλοι να καταβάλλουν προσπάθειες με καλή διάθεση.

StathisAndreas

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »