Μανώλης Νικολού: «Δεν μπορώ να κατηγορήσω για κανένα λόγο τον κ. Τάσο Καλατζή. Τον ευχαριστώ»

Μανώλης Νικολού: «Δεν μπορώ να κατηγορήσω για κανένα λόγο τον κ. Τάσο Καλατζή. Τον ευχαριστώ»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά και μίλησε ο κ. Μανώλης Νικολού για τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Καρλοβάσου κ. Αναστάσιου Καλατζή.

Ο κ. Νικολού αρχικά ευχαρίστησε όλο τον κόσμο, που με το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε τι θέλει και τι ζητάει. Για το θέμα με τον κ. Καλατζή δήλωσε: «Καταλαβαίνω ότι ο κ. Τάσος Καλατζής, θέλει να διαχειριστεί όλο αυτό το κομμάτι, είναι εύλογο όλο αυτό, δεν μπορώ να κατηγορήσω για κανένα λόγο τον κ. Καλατζή. Τον ευχαριστώ».

00Nikolou

Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, τους συνεργάτες του και όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό που 24 ώρες το 24ωρο δούλευαν και έκαναν παρεμβάσεις σε θέματα που προέκυπταν, δίνει ο κ. Νικολού και όπως τόνισε «ο κόσμος είναι πια σε σημείο τέτοιο που αντιλαμβάνεται τα πάντα, η τεχνολογία μας έχει ξεπεράσει και πράγματα γίνονται γνωστά μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, νομίζω κάποιοι έχουν μείνει πίσω σε αυτά τα ζητήματα, όποτε οι ψηφοφόροι είναι πιο έξυπνοι από ποτέ και δεν είναι πρόβατα, όπως ακούστηκε και ειπώθηκε».

Ο κ. Καλατζής, κατηγόρησε τον κ. Νικολού πως είχε μεγάλη αυτοπροβολή και πως οικειοποιούταν έργα που γινόταν για τον Δήμο, αλλά ο κ. Νικολού τόνισε πως δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι και του εύχεται καλή δύναμη. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ΣΑΤ, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν έβαλε στο πλευρό του κ. Καλατζή αλλά και κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα δεν έθιξε τον κ. Καλατζή, ούτε προσπάθησε να ‘’πατήσει’’ πάνω του.

Απ την αρχή είχε κάνει συμφωνία με τον κ. Λυμπέρη και όταν ο κ. Καλατζής κατέθεσε την υποψηφιότητα του , μετά τη διάσπαση των δήμων, ο κ. Νικολού σε αυτό το σημείο τόνισε πως δεν ήταν εσκεμμένο, άλλωστε ο κ. Καλατζής μέχρι και την διάσπαση δήλωνε πως θέλει να γίνει βουλευτής.

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν ενδυνάμη υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το κ. Κατρακάζο για τον ενιαίο δήμο, οπότε όλα αυτά δεν είναι άξια σχολιασμού».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »
O ιατρός Εμμανουήλ Κιάσσος εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Αν. Σάμου για θέματα κορονοϊού

Ορίσθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Εμ. Κιάσσος ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αν. Σάμου στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 59/25-01-2021 απόφαση Δημάρχου, ορίσθηκε ο κ. Εμμανουήλ Κιάσσος, Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην

Περισσότερα »