Μανώλης Νικολού: «Δεν μπορώ να κατηγορήσω για κανένα λόγο τον κ. Τάσο Καλατζή. Τον ευχαριστώ»

Μανώλης Νικολού: «Δεν μπορώ να κατηγορήσω για κανένα λόγο τον κ. Τάσο Καλατζή. Τον ευχαριστώ»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά και μίλησε ο κ. Μανώλης Νικολού για τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Καρλοβάσου κ. Αναστάσιου Καλατζή.

Ο κ. Νικολού αρχικά ευχαρίστησε όλο τον κόσμο, που με το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε τι θέλει και τι ζητάει. Για το θέμα με τον κ. Καλατζή δήλωσε: «Καταλαβαίνω ότι ο κ. Τάσος Καλατζής, θέλει να διαχειριστεί όλο αυτό το κομμάτι, είναι εύλογο όλο αυτό, δεν μπορώ να κατηγορήσω για κανένα λόγο τον κ. Καλατζή. Τον ευχαριστώ».

00Nikolou

Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, τους συνεργάτες του και όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό που 24 ώρες το 24ωρο δούλευαν και έκαναν παρεμβάσεις σε θέματα που προέκυπταν, δίνει ο κ. Νικολού και όπως τόνισε «ο κόσμος είναι πια σε σημείο τέτοιο που αντιλαμβάνεται τα πάντα, η τεχνολογία μας έχει ξεπεράσει και πράγματα γίνονται γνωστά μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, νομίζω κάποιοι έχουν μείνει πίσω σε αυτά τα ζητήματα, όποτε οι ψηφοφόροι είναι πιο έξυπνοι από ποτέ και δεν είναι πρόβατα, όπως ακούστηκε και ειπώθηκε».

Ο κ. Καλατζής, κατηγόρησε τον κ. Νικολού πως είχε μεγάλη αυτοπροβολή και πως οικειοποιούταν έργα που γινόταν για τον Δήμο, αλλά ο κ. Νικολού τόνισε πως δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι και του εύχεται καλή δύναμη. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ΣΑΤ, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν έβαλε στο πλευρό του κ. Καλατζή αλλά και κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα δεν έθιξε τον κ. Καλατζή, ούτε προσπάθησε να ‘’πατήσει’’ πάνω του.

Απ την αρχή είχε κάνει συμφωνία με τον κ. Λυμπέρη και όταν ο κ. Καλατζής κατέθεσε την υποψηφιότητα του , μετά τη διάσπαση των δήμων, ο κ. Νικολού σε αυτό το σημείο τόνισε πως δεν ήταν εσκεμμένο, άλλωστε ο κ. Καλατζής μέχρι και την διάσπαση δήλωνε πως θέλει να γίνει βουλευτής.

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν ενδυνάμη υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το κ. Κατρακάζο για τον ενιαίο δήμο, οπότε όλα αυτά δεν είναι άξια σχολιασμού».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »