Μανώλης Φρατζής: Με μια μουσικοχορευτική παράσταση «Ο Καπετάν Λαχανάς» τιμά τη γυναίκα

Μανώλης Φρατζής: Με μια μουσικοχορευτική παράσταση «Ο Καπετάν Λαχανάς» τιμά τη γυναίκα

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου ο «ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ», κ. Μανώλης Φρατζής.

«Η γυναίκα είναι ένα σημείο αναφοράς στη γέννηση και στη διάρκεια της ζωής της. Αυτή την ημέρα τιμάται όλο το θήλυ γένος και η γυναίκα που το διατηρεί και το διαιωνίζει. Αυτή την ημέρα έχουμε μία μουσικοχορευτική παράσταση όπου θα παρουσιάσουμε χορούς από Μικρά Ασία, Καππαδοκία, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και από άλλα μέρη της Ελλάδος. Θα τιμήσουμε και την παιδίατρο του Νοσοκομείου κα. Λάμπρου για την κοινωνική προσφορά και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, όλοι γνωρίζουμε το έργο που έχει προσφέρει το τελευταίο διάστημα. Επίσης τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος για το σημαντικό έργο που επιτελούν και αυτές κάτω από αντίξοες συνθήκες, είναι μια κατηγορία γυναικών οι οποίες πρέπει να τιμηθούν».

Η παράσταση θα πλαισιωθεί από δύο μουσικά συγκροτήματα, το Dance Studio της Μαρίας Χατζηνικολάου, αφήγηση από την κα Εύη Μάρκου και χορευτές από το παιδικό τμήμα και την χορευτική ομάδα του συλλόγου.

Η αφιερωματική μουσικοχορευτική εκδήλωση με τον τίτλο «ΓΥΝΑΙΚΑ», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του ΓΕΛ Σάμου στις 7 το απόγευμα.
Η Γυναίκα μέσα από σύγχρονες και παραδοσιακές πτυχές και οι πολλαπλοί ρόλοι της. Η γυναίκα μάνα, η γυναίκα αγρότισσα, σύζυγος, η επαγγελματίας, η γιαγιά….
Διοργάνωση, Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου ο Καπετάν Λαχανάς.
Συμμετέχουν
Εύη Μάρκου-αφήγηση
Η σχολή χορού “Dance studio-Maria Chatzinikolaou”, της Χατζηνικολάου Μαρίας
ΜΟΥΣΙΚΟΙ
Χριστοδουλάκης Δημήτρης-βιολί
Μάρκου Γιάννα-φωνή
Δάνος Γιάννης-λαούτο, φωνή
Βακίρη Φωτώ-φωνή
Στέλιος Βαρβάκης-κρουστά
Γιώργος Παππάς-ούτι
Παναγιώτης Παναγάκης-πολίτικη λύρα, φωνή

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ανακοίνωση – πρόσκληση για διορθωτική ή αρχική δήλωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων

Νέες ώρες και ημέρες για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 142/03-08-2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ανακοινώνεται ότι για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου, καθιερώνεται η ημέρα Παρασκευή

Περισσότερα »