Λάζαρος Θεόφιλος: Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα της διοίκησής μου στο Νοσοκομείο ήταν θετικό

Λάζαρος Θεόφιλος: Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα της διοίκησής μου στο Νοσοκομείο ήταν θετικό

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο απερχόμενος διοικητής του Γ.Ν. Σάμου, κ. Λάζαρος Θεόφιλος.

Σύμφωνα με επιστολή του ο κ. Θεόφιλος υπηρέτησε στη «Γη της Επαγγελίας», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Η ζυγαριά κλείνει προς τις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισε από το νησί της Σάμου, «γι’ αυτό έχω και τη συνείδησή μου ήσυχη, ό,τι καλύτερο μπορούσα το έκανα και φυσικά πάντα χαιρετώ (τη Σάμο) με αισθήματα αγάπης και με γλυκιά γεύση. Μπορεί να με στεναχωρεί η απομάκρυνση κάθε φορά, λογικό είναι αυτό, αφήνεις πίσω φίλους, συνήθειες αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό».

Για την επίτευξη στόχων κ. Θεόφιλος λέει πως « δρομολογήθηκαν πολλά πράγματα, προγραμματίστηκαν, υπολείπονται και κάποια άλλα να γίνουν, που ο χρόνος και οι συνθήκες δεν μου επιτρέψανε να τα βάλω σε μία σειρά και να τα δρομολογήσω. Πάντα υπάρχουν αυτά, αλλά η διοίκηση υπάρχει συνέχεια».

Στις αλλαγές διοικήσεων, πολλές φορές, κάποιος άλλος εμπνέεται, κάποιος άλλος πράττει και κάποιος άλλος εγκαινιάζει. Παράδειγμα ο ίδιος 3 χρόνια προσπαθεί να φέρει νομικό σύμβουλο και τώρα θα έχει πλέον το νοσοκομείο εκπροσώπηση.

Ένα από τα βασικά προβλήματα που πρέπει να ασχοληθεί νέος διοικητής «είναι η παιδιατρική και η στελέχωση με προσωπικό στην παιδιατρική, αυτός είναι ο βραχνάς του νοσοκομείου. Εμένα με κούρασε πολύ αυτό το θέμα 13 μήνες, και συναισθηματικά και ψυχικά, έχω μπλέξει και με την δικαιοσύνη για αυτό το θέμα, τουλάχιστον αποφύγαμε τα χειρότερα».

Για την ανώνυμη επιστολή που κυκλοφόρησε με αποδέκτες τα ΜΜΕ και γινόταν αναφορά στο πρόσωπό του με διάφορα ερωτήματα αλλά και αναφορά σε εργαζομένους του νοσοκομείου, ο κ. Θεόφιλος απαντά πως «μετά βεβαιότητας γνωρίζω ποιος το έχει κάνει και είναι αχάριστος ευεργετημένος από εμένα προσωπικά και θα έπρεπε να σέβεται περισσότερο τον χώρο τον οποίο δουλεύει και από τον οποίο ζει. Για τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται, όλοι αυτοί είναι κατοχυρωμένοι με πράξεις επίσημες, διοικητικές. Δεν είναι τίποτα που δεν είναι νόμιμο, αλλά και όποιος έχει στοιχεία ότι όλα αυτά δεν είναι νόμιμα, ας πάει στην δικαιοσύνη».

Όσο αφορά τα χρήματα του Νοσοκομείου, το ταμειακό υπόλοιπο είναι 8.790.000€, αυτό παραλαμβάνει ο κ. Νίκος Στεφανής, ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου. Ο κ. Θεόφιλος θα συνεχίσει και θα οδεύσει στο Δήμο Άνδρου ως Γενικός Γραμματέας στην αυτοδιοίκηση.      

 

00Nefeli01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας: 6 στις 10 κλίνες ΜΕΘ Covid κατειλημμένες στην Αττική

Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας: 6 στις 10 κλίνες ΜΕΘ Covid κατειλημμένες στην Αττική

Στα όριά τους βρίσκονται οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στην Αττική πριν ακόμη μπει ο χειμώνας. Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας,

Περισσότερα »
Ιερά Πανήγυρις της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Παλαιό Καρλόβασι

Ιερά Πανήγυρις της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Παλαιό Καρλόβασι

Φέρεται εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν μας, ὅτι περατωθείσης τῆς ἐκ βάθρων ἀνακαινίσεως τοῦ Καθολικοῦ Ναοῦ τῆς Ἱερᾶς καί Σεβασμίας Μονῆς Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Θεολόγου

Περισσότερα »