Λάζαρος Θεόφιλος: Πριν από 2 ½ μήνες περίπου είχαμε κάνει μηνυτήρια αναφορά όταν η νομική μας υπηρεσία εντόπισε πλαστές, μη γνήσιες ιατρικές γνωματεύσεις

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε και μίλησε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, κ. Λάζαρος Θεόφιλος.

Έρευνες πραγματοποιεί το Εσωτερικών Υποθέσεων στο Νοσοκομείο της Σάμου για το θέμα της κλοπής σφραγίδας και έκδοσης πιστοποιητικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές για πλαστές γνωματεύσεις.

«Υπάρχει ένα πολυπληθές κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας από Θεσσαλονίκη που διερευνά το θέμα. Εμάς μας ζητήσανε κάποια στοιχεία για γιατρούς που υπηρετούν εδώ, τη σχέση εργασίας που έχουν με το Νοσοκομείο».

Όπως τόνισε ο κ. Λάζαρος «πριν από 2μιση μήνες περίπου είχαμε κάνει μηνυτήρια αναφορά όταν η κοινωνική μας υπηρεσία εντόπισε πλαστές, μη γνήσιες ιατρικές γνωματεύσεις, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα δηλώσαμε την απώλεια σφραγίδας ιατρού μας».

Αναμένεται η ανακοίνωση της δικαιοσύνης για τα θέματα που έχουν προκύψει στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.  

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »