Λάζαρος Θεόφιλος: Αποχαιρετώ την τοπική κοινωνία με ήσυχη τη συνείδησή μου. Πάντοτε αγωνίσθηκα για το καλύτερο όλων μας

Λάζαρος Θεόφιλος: Αποχαιρετώ την τοπική κοινωνία με ήσυχη τη συνείδησή μου. Πάντοτε αγωνίσθηκα για το καλύτερο όλων μας

Δεδομένης, πλέον, της λήξης της θητείας μου ως Κοινού Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» και του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Ικαρίας οφείλω να εκφράσω, δημόσια, εγκάρδιες ευχαριστίες προς το σύνολο των εργαζομένων των υγειονομικών μονάδων αυτών και των αποκεντρωμένων δομών τους, των μελών του διοικητικού συμβουλίου, των εργαζομένων των προϊσταμένων υπηρεσιών, καθώς και των εξωτερικών συνεργατών, για την όλη κατανόηση, βοήθεια, συνεργασία και εμπιστοσύνη.

Σαράντα τέσσερις (44) μήνες επίπονης και μεθοδικής δουλειάς, όλων μας, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αποκατέστησαν, σταθεροποίησαν, ανάκαμψαν και βελτίωσαν τις συγκεκριμένες βασικές δομές παροχής υπηρεσιών υγείας του Νομού, που ούτως ή αλλιώς, είναι επιτεύγματα της κοινωνίας του, προς όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, χωρίς επιβαρύνσεις.

Έγιναν πολλά και σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων τους, προγραμματίσθηκαν αρκετά, ενώ υπολείπονται κάποια να γίνουν, ακόμη. Ο πήχης είναι ψηλά, όπως οφείλει να είναι.

Θεωρώ ευτυχή τον εαυτό μου, που για τρίτη φορά, την πλέον δύσκολη, τα τελευταία είκοσι πέντε (25) χρόνια, υπηρέτησα τη νησιωτική παραμεθόριο και συγκεκριμένα τη «γη της επαγγελίας»!  

Ευγνωμονώ γι’ αυτό την τοπική κοινωνία, που μου πρόσφερε απίστευτες εμπειρίες και πραγματικούς φίλους. Τη χαιρετώ με ήσυχη τη συνείδησή μου, ότι πάντοτε αγωνίσθηκα για το καλύτερο όλων μας.

Καλή Χρονιά! Καλή Συνέχεια!

Λάζαρος Ν. Θεόφιλος  

teleion maketa16

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: «Για το θέμα της αντιπολιτεύσεως που ανήκουμε, δεν είναι «ζωηρή», δεν είναι όπως την φανταζόμουνα, δεν είναι να συμφωνούμε σε όλα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος , κ. Δημήτρης Έλληνας. Μια σειρά γεγονότων συμβαίνουν τον τελευταίο

Περισσότερα »