Λατρεία για τον δικέφαλο στη Σάμο

Η Σάμος και το Καρλόβασι… αποθέωσαν τον δικέφαλο αετό. Με πραγματική αγάπη και λατρεία για την ΑΕΚ, παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής το βιβλίο ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Νίκου Αγγελίδη.

Μέσα στην κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Καρλοβασίου, οι φίλοι του δικέφαλου αετού άκουσαν, έμαθαν, πληροφορήθηκαν, είδαν… τις ΑΕΚ όλου του πλανήτη από πρώτο χέρι.

00Aek02

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον δικέφαλο του Καρλοβασίου, την ΑΕΚ της Σάμου, την ΑΕ Καρλοβάσου, ενώ έγινε και ειδικό αφιέρωμα στη δεύτερη ομάδα του νησιού με έμβλημα τον δικέφαλο αετό, τον ΑΠΣ Υδρούσας, Άγιος Αθανάσιος.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Γιάννης Γρηγορακάκης, ψυχή της ΑΕ Καρλοβάσου, ενώ για το έργο του συγγραφέα μίλησε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ στη Σάμο, Χάρης Ζαβουδάκης.

00Aek03

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε μέρος του πολύτιμου αρχείου της ομάδας, το οποίο «δουλεύει» με μεγάλο μεράκι και κόπο ο Κώστας Αγαδάκης.

Για την δουλειά που γίνεται στην Καρλοβασίτικη ΑΕΚ μίλησαν οι άνθρωποι της ομάδας από κάθε τμήμα, με επικεφαλής τον πρόεδρο του σωματείου Μανώλη Χιώτη.

00Aek04

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση όλων, όταν παραδόθηκε η μπλούζα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών αφιερωμένη στην ΑΕΚ του νησιού!

Την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά που μεγαλώνουν με τον δικέφαλο αετό στο στήθος, συμμετέχοντας στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλεϊ της ΑΕ Καρλοβάσου.

00Aek05

ds3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

O ιατρός Εμμανουήλ Κιάσσος εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Αν. Σάμου για θέματα κορονοϊού

Ορίσθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Εμ. Κιάσσος ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αν. Σάμου στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 59/25-01-2021 απόφαση Δημάρχου, ορίσθηκε ο κ. Εμμανουήλ Κιάσσος, Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην

Περισσότερα »
Αντισεισμικός έλεγχος και αποκατάσταση των προκληθεισών, από τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020, βλαβών στα σχολικά κτήρια του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Χώρας προς την Π.Ε Σάμου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Χώρας Σάμου Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Χώρας Σάμου, ευχαριστεί την Περιφέρεια Βορείου

Περισσότερα »
Ανάρτηση Δασικού χάρτη- Πρόσκληση υποβολής αντιρρήσεων

Ανάρτηση Δασικού χάρτη- Πρόσκληση υποβολής αντιρρήσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων των Δήμων Ανατολικής Σάμου, Δυτικής Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων, Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και Περιφερειακής Ενότητας Ικαρίας

Περισσότερα »