Λαϊκή Συσπείρωση Σάμου: Συμπαράσταση στους κατοίκους Δυτικής Σάμου για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Είμαστε στο πλευρό των λαϊκών αγωνιστών κατοίκων της Δυτικής Σάμου, οι οποίοι ακόμη μια φορά την Πέμπτη 17 Γενάρη 2019, κάθονται στο εδώλιο των κατηγορουμένων, γιατί έκαναν το καθήκον τους. Προστάτευσαν τη περιοχή και τους κατοίκους της από την αυθαιρεσία των εταιριών κινητής τηλεφωνίας , οι οποίες μπροστά στο κέρδος δεν λογαριάζουν την υγεία του λαού και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

Στηρίζονται στο νομικό πλαίσιο που οι ίδιες υπαγορεύουν και εξαπολύουν βιομηχανία μηνύσεων για να επιβάλλουν την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

Καλούμε όλο το λαό και τους λαϊκούς φορείς του νησιού να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Οργανωμένο πάρκο κεραιών μετά από επιστημονική μελέτη ,ώστε η λειτουργία του να έχει όσο το δυνατόν μικρότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην υγεία των ανθρώπων και των ζώων.

Σ’ αυτή τη κατεύθυνση καλούμε τη δημοτική αρχή να αναλάβει πρωτοβουλίες και να διεκδικήσει τη χωροθέτηση και κατασκευή ενός ή δύο πάρκων κεραιών μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Να σταματήσουν τώρα οι δικαστικές διώξεις και η τρομοκρατία που ασκείται στο λαό.

Όχι στην ασυδοσία των μονοπωλίων της τηλεφωνίας. Ανατροπή του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου.

Επικοινωνίες στην υπηρεσία του λαού, με κοινωνικοποίηση όλων των υποδομών και τεχνολογικών μέσων ,με εργατικό και λαϊκό έλεγχο, στα πλαίσια του Κεντρικού Πανεθνικού Επιστημονικού Σχεδιασμού της Οικονομίας με κριτήριο την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα