Λαϊκή Συσπείρωση Μυτιληνιών: Να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις

Λαϊκή Συσπείρωση Μυτιληνιών: Να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις

Για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, η πλειοψηφία και ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου αρνείται να συγκαλέσει λαϊκή συνέλευση, όπως και πάλι πρότεινε η Λαϊκή Συσπείρωση.

Στου Ζερβού, όλες οι άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης, συντάχθηκαν με τη δημοτική αρχή και εγκατέλειψαν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Το υπουργείο και ο εργολάβος, ήρθαν στη Σάμο και ετοιμάζονται να βάλουν μπροστά την περίφραξη των 216 στρεμμάτων που έχουν επιταχθεί.

Συνεχίζεται η μεταφορά κοντέϊνερς για τη φυλακή που ετοιμάζουν στη περιοχή.

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο!!!.

Είναι η ώρα να συζητήσουμε, να πάρουμε αποφάσεις και να συνεχίσουμε χωρίς καθυστέρηση τις κινητοποιήσεις.

Κανένα χοτ σποτ, ούτε στου Ζερβού- ούτε πουθενά.

Να κλείσει αμέσως η αθλιότητα του Βαθιού και να μεταφερθούν οι πρόσφυγες και μετανάστες στην ηπειρωτική Ελλάδα και στις χώρες που επιθυμούν.

Όσοι έρχονται στο εξής, να καταγράφονται στο λιμάνι την ώρα που φθάνουν και να μεταφέρονται στην ενδοχώρα και από κει στις χώρες προορισμού τους.

Ούτε σκέψη για ξερονήσια. Είναι η αποθέωση της απανθρωπιάς και εθνικά επικίνδυνο.

Να εγκατασταθούν υπηρεσίες της Ε.Ε και του ΟΗΕ μέσα στη Τουρκία, εκεί να καταγράφουν τους πρόσφυγες και να τους μεταφέρουν με ασφάλεια στις χώρες που δηλώνουν ότι θέλουν να πάνε.

Να απομονωθούν ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και το μίσος. Εχθροί μας δεν είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες. Εχθροί όλων μας είναι το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η Ε.Ε που στήνουν «σφαγεία», ξεριζώνουν λαούς και τους εγκλωβίζουν στα νησιά και στην Ελλάδα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σε τηλεδιάσκεψη ο Κώστας Μουτζούρης με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε τηλεδιάσκεψη ο Κώστας Μουτζούρης με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο είχε σήμερα 24.09.2020 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παρουσία και του Συμβούλου

Περισσότερα »
Προσωρινή παύση αλιευτικών δραστηριοτήτων λόγω covid-19 (δράση δ του Μέτρου 3.1.9).

Προσωρινή παύση αλιευτικών δραστηριοτήτων λόγω covid-19 (δράση δ του Μέτρου 3.1.9).

Το Τμήμα Αλιείας της  Περιφερειακής Ενότητας Σάμου  ενημερώνει όλους τους αλιείς, πλοιοκτήτες αλιευτικών σκαφών ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η  υπ’ αριθμ. 1906/7-9-2020 Απόφαση

Περισσότερα »
Φουλ επίθεση με ξαφνικές άμυνες

Τι κάνεις, ρε… Μαν;

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης Κάνε εγγραφή και διεκδίκησε το interwetten bonus Στεάουα – Σλόβαν Λίμπερετς: Παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό του Europa League, μονό, και

Περισσότερα »