Κυριάκος Βελόπουλος: «Το Βαθύ Σάμου αλλά και η Σάμος είναι υπερφορτωμένη από τους λαθροεισβολείς»

Κυριάκος Βελόπουλος: «Το Βαθύ Σάμου αλλά και η Σάμος είναι υπερφορτωμένη από τους λαθροεισβολείς»

Επίσκεψη ολίγων ωρών πραγματοποίησε στη Σάμο την Παρασκευή (04/10) ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» και εκλεγμένος βουλευτής Λάρισας κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος, επισκέφθηκε το Κοινοτικό κατάστημα Μυτιληνιών, όπου του έγινε ενημέρωση για τις ενέργειες που γίνονται για την κατασκευή του νέου ΚΥΤ στην περιοχή «ΖΕΡΒΟΥ» από το τοπικό συμβούλιο και την οργανωτική επιτροπή. Στη συνέχεια μετέβη στην πλατεία των Μυτιληνιών όπου συνομίλησε με κατοίκους και αμέσως μετά επισκέφθηκε το υπό κατασκευή νέο ΚΥΤ στην περιοχή «ΖΕΡΒΟΥ», όπου και του έγινε επιτόπου ενημέρωση.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Σαμιακή Τηλεόραση ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος, είπε τα εξής:

00Velopoulos

«Ως ενήλικας είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι τη Σάμο και ήρθα κατόπιν της κραυγής που άκουσα από τους κατοίκους της Σάμου και θεωρώ ότι ο πολιτικός, αν θέλει να είναι και άνθρωπος μαζί ταυτόχρονα, πρέπει να ακούει τις φωνές – διαμαρτυρίες και τις κραυγές των ανθρώπων. Άκουσα λοιπόν τις κραυγές, φιλοξενήθηκα και σε ραδιόφωνο της Σάμου για αυτό το λόγο, για το θέμα τον λαθροεισβολέων, οπότε είπα ότι πρέπει να έρθω κατευθείαν στη Σάμο για να δω τι ακριβώς συμβαίνει και φεύγω απογοητευμένος για πολλά πράγματα».

Ο κ. Βελόπουλος υποστηρίζει πως λένε ψέματα στους κατοίκους της πόλης:

«αν κάποιοι πιστεύουν, ότι μπορούν εύκολα να απαλλαγούν από ένα πρόβλημα μεταφέροντας τους μισούς σε μία άλλη περιοχή κάνουν λάθος. Και λέω το εξής, θεωρώ ότι ο Δήμαρχος λέει ψέματα στον κάτοικο της Σάμου. Με τον κάθε Δήμαρχο πρέπει να είναι πολύ αυστηροί οι πολίτες του δήμου διότι αν δεν μπορεί αυτός να δώσει λύση στο πρόβλημα όπως και ο πρωθυπουργός, πρέπει να παραιτηθούν να μπει να μπει κάποιος άλλος στη θέση τους. Στο Βαθύ Σάμου λοιπόν, οι κάτοικοι οι Έλληνες, οι γηγενείς και αυτόχθονες είναι ίσοι με τους λαθροεισβολείς, ένας προς έναν, για να μην πως είναι ένα ποσό 1,1.

Αυτό σημαίνει ότι το Βαθύ Σάμου αλλά και η Σάμος είναι υπερφορτωμένη από τους λαθροεισβολείς. Τι κάνει τώρα ο Δήμαρχος και θα έλεγα σε αυτή την αυτουργία του εγκλήματος συμμετέχει η κυβέρνηση. Δημιουργούν ένα άλλο Hot Spot, σε μία άλλη περιοχή, χωρίς να λάβουν υπόψη τους σημαντικά πράγματα. Η περιοχή είναι στρατιωτική, δεν μπορείς να έχεις αποθήκες καυσίμων, να έχεις ραντάρ, να έχεις και άλλα πράγματα του στρατού και να τοποθετήσεις εκεί μέσα 2.000 ανθρώπους».

Συνεχίζοντας ο κ. Βελόπουλος τόνισε πως οι τωρινοί πρόσφυγες που κυκλοφορούν με κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ έχουν χάσει τα χαρτιά τους, δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες πρόσφυγες. Τα νούμερα δεν βγαίνουν με τις συνεχιζόμενες αφίξεις , όσοι και να φύγουν από τα νησιά. «Αυτό που κάνει τώρα η κυβέρνηση είναι ότι δημιουργεί νέο Hot Spot, θα μείνει και στο Βαθύ και στη νέα περιοχή».

00Velopoulos02

Η λύση που προτείνει ο κ. Βελόπουλος είναι: «Δεν κατάλαβα γιατί είναι υποχρεωμένος ο κάτοικος στη Σάμο να ανεχτεί την ανικανότητα της κυβέρνησης, να αντιληφθεί ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα και αυτό είναι τα ακατοίκητα νησιά. Με το που έρχονται εδώ, με το πρώτο καράβι να μεταφέρονται στο ακατοίκητο νησί με υποδομές, να τους έχουμε καλά τους ανθρώπους αλλά να μην καλοπερνάνε, γιατί εδώ καλοπερνάνε στο Βαθύ της Σάμου».

Ο Έλληνας φορολογείται για όλα αυτά και είναι ψέμα ότι πληρώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Το θέμα είναι σοβαρό και όπως είπε ο κ. Βελόπουλος θα έπρεπε τα κονδύλια να πηγαίνουν στο κράτος και όχι στις ΜΚΟ.

Ως κομματικά φερέφωνα, χαρακτήρισε ο κ. Βελόπουλος, τους ανώτατους Αξιωματικούς Στρατού και Αστυνομίας και πιστεύει ότι θα πρέπει να απογαλακτιστούν από την κυβερνητική επιλογή, όπως και η δικαιοσύνη.

«Πολιτική σημαίνει πρόβλεψη και όχι καταστολή» και αυτό που κοιτάζει πρώτα ο κ. Βελόπουλος είναι η ασφάλεια όλων των Ελλήνων.

Να μπεί ένα τέλος στη λειτουργία των ΜΚΟ, ζητά ο κ. Βελόπουλος, καθώς όπως λέει, πρόκειται για επαγγελματίες ανθρωπιστές, πληρώνονται γι αυτό που κάνουν, δεν είναι φιλάνθρωποι, «πληρώνονται για να κάνουν με νομιμοφανή τρόπο δουλεμπόριο».

Φωτογραφίες: Στέλιος Λουτράρης…

00Elia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 150 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Δείτε που εντοπίστηκαν

Κορονοϊός: 416 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 18 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 16 συνδέονται με γνωστές συρροές

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα, αναφέρονται τα εξής: “Σήμερα ανακοινώνουμε 416 νέα κρούσματα του νέου

Περισσότερα »